Written by AbangNara | April 27th, 2019

Fuh. Menarik sungguh synopsis filem Brightburn ini. Teruja terus kami nak menontonnya. Dikategorikan di dalam genre “superhero horror”, filem ini mengisahkan tentang seorang kanak-kanak dari planet lain jatuh ke bumi. Kanak-kanak tersebut tidak menjadi seorang hero seperti filem-filem lain sebelum ini, sebaliknya dia membawa kemusnahan yang amat dasyat ke atas dunia kita. Memang lain macam kan?

1

Diterbitkan oleh James Gunn, penerbit yang bertanggungjawab membawakan filem Guardians of the Galaxy, Brightburn bakal membuatkan para penonton tidak senang duduk dengan jalan ceritanya yang saspen dan babak aksi yang mengujakan. Filem ini dibintangi oleh Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones dan ramai lagi pelakon hebat!!!

Bakal ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia pada 9 Mei ini, khas untuk pembaca BeautifulNara
anda berpeluang memenangi 50 pasang tiket dan cenderahati eksklusif filem Brightburn ini. Terima kasih kepada Sony Pictures Malaysia atas tayangan eksklusif ini. Berikut adalah maklumatnya:-

TEMPAT: GSC 1 Utama
MASA: 9 malam
TARIKH: 8 Mei (Rabu)

Apa yang anda perlu lakukan ialah cuma isikan borang di bawah dan lengkapkan slogan “Saya akan halang kanak-kanak jahat ini dengan cara”. Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan paling kreatif dan kelakar. Ada 10 helai t-shirt Brightburn eksklusif untuk anda menangi. Ingin dimaklumkan juga bahawa Filem ini diklasifikasikan sebagai cukup menakutkan jadi hanya mereka yang berumur 18 tahun ke atas sahaja dibenarkan masuk.

2

Jadi tunggu apa lagi? Selamat mencuba dan selamat menonton diucapkan. Jumpa anda di sana. Jangan lupa LIKE Facebook Sony Pictures Malaysia sebagai tanda terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to Menangi 50 Pasang Tiket Dan Cenderahati Eksklusif Filem ‘’Brightburn” 8 Mei Ini

  1. niras says:

    wow…nanti kalau dapat tiket,aku nak gi dgn neng yatimah!!!

  2. Adman says:

    yeah.. dah isi borang.. harap slogan den menarik juri la yo hehe..

  3. Anonymous says:

    Bulan puasa ni mlm2 org g terawikh.. Sje je diorg ni tyg time ni..