October 28th, 2016

Yeah! Minggu lalu Abang Nara terlupa nak kongsikan artikel pemberian tiket ke konsert Gegarvaganza 2016. Maafkan diri ini. Dah tua-tua ini cepat lupa pulak. Namun untuk minggu ketiga ini, anda sekali lagi berpeluang untuk menyaksikan konsert ketiga Gegarvaganza 2016 secara langsung di Dewan MBSA Shah Alam. Teruja tak? Mesti teruja kan?
gegarvaganzaGV 3 bersiaran secara langsung dari Auditorium MBSA pada setiap Ahad, pukul 9 malam serta boleh ditonton di Astro Ria (saluran 104) dan Ria HD (saluran 123). Konsert minggu ketiga GV 3 bakal membawa tema Ada Bran? dan 11 bintang masih kekal berentap untuk merebut gelaran juara. Isikan borang di bawah untuk memenangi 3 pasang tiket.

Pemenang akan dimaklumkan menerusi email selewat-lewatnya malam ini. Jadi selalulah tengok-tengok email anda. Semoga berjaya dan selamat melayan Gegar Vaganza 2016.

Sekiranya anda dipilih sebagai pemenang, sila hadirkan diri ke Dewan MBSA Shah Alam selewat-lewatnya jam 8.30 malam. Pemenang akan diberitahu menerusi SMS. Selamat mencuba!!!


Comments are closed.

Loading...