October 14th, 2016

Selamat pagi semua. Abang Nara cukup teruja minggu ini kerana pada hari Ahad 16 Oktober ini, Gegarvaganza 2016 akan disiarkan. Excited sungguh diri ini. Gegarvaganza adalah salah satu program hiburan kegemaran Abang Nara. Untuk Gegarvaganza kali ini, peserta feveret Abang Nara tak lain tak bukan ialah Zarul Umbrella. Tak sabar nak melihat Zarul menyanyikan lagu Ramalanku Benar Belaka. Mesti padu!!!

gegar vaganza

Dengan kerjasama Astro, kali ini BeautifulNara akan memberikan 3 pasang tiket setiap minggu kepada pembaca bertuah BeautifulNara untuk menyaksikan konsert Gegar Vaganza 2016 secara langsung. Anda kena pergi ambil sendiri tiket di Dewan Auditorium MBSA Shah Alam selewat-lewatnya jam 8.30 malam setiap Ahad. Untuk memenangi tiket-tiket ini, anda kenalah lengkapkan slogan di bawah dengan butiran-butiran peribadi. Jangan lupa bawa kad pengenalan ketika nak ambil tiket nanti.

Pemenang akan dimaklumkan menerusi email selewat-lewatnya malam ini. Jadi selalulah tengok-tengok email anda. Semoga berjaya dan selamat melayan Gegar Vaganza 2016.


Comments are closed.

Loading...