Written by AbangNara | October 9th, 2014

Yeah~~~ Berita baik untuk pembaca BeautifulNara. Dengan kerjasama Fox Movie, Abang Nara mempunyai 20 pasang tiket tayangan filem The Book Of Life untuk diberikan kepada anda semua. The Book of Life ialah sebuah filem animasi yang menceritakan mengenai penggambaran Manolo ke 3 dunia penuh fantasi. Ia akan mula ditayangkan pada 16 Oktober ini namun anda berpeluang untuk menyaksikan animasi hebat ini lebih awal iaitu pada 13 Oktober (Isnin) ini.

the book of life

Berikut ialah butiran tayangan istimewa filem The Book of Life untuk anda semua:-

TEMPAT: TGV 1 Utama
MASA : 9 malam
TARIKH: 13 Oktober 2014

Abang Nara mahu berikan anda sepasang tiket dengan cara yang amat mudah sekali. Cuma perlu hantarkan email bertajuk ‘Saya nak tengok filem The Book of Life’ ke [email protected]. 20 yang terawal menghantar email tersebut (kalau nak tulis kata-kata pujian kat Abang Nara pun ok jugak) akan memenangi tiket menonton filem Book of Life ini. Senang je kan? Tunggu apa lagi? Hantarlah email sekarang jugak.

the book of life

Selamat berjaya diucapkan kepada semua. Siapa cepat dia yang dapat. Hantar email anda sekarang jugak!!!

13 responses to Menangi 20 Pasang Tiket Tayangan Filem The Book Of Life 13 Oktober Ini

  1. site says:

    I got this site from my buddy who told me on the topic of
    this website and now this time I am visiting this website and reading very informative articles or
    reviews at this time.

    0

    0
  2. Xana says:

    Da sent … hopefully dapatlah tiket tu…
    Thank you Abg Nara… :)

    0

    0
  3. Ian says:

    An impressve share! I have just forwarded this onto a coworker whoo has been conducting a little homework on this.
    And he actually ordered me lunch due to the fact that
    I discovered it for him… lol. So let me rewsord this….
    Thanmks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to
    discuss this matter here on your internet site.

    0

    0
  4. cerita tuh says:

    aku xmau komen cerita ni aku nak komen cerita dracula untold menghina islam…sekian!!!

    0

    0
  5. hah says:

    mcm best cite nih .. 3d ke ?

    0

    0
  6. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources
    back to your webpage? My blog is in the very same niche as
    yours and my users would definitely benefit from a
    lot of the information you provide here. Please let me know
    if this ok with you. Appreciate it!

    0

    0
  7. Xana says:

    Abg Nara, bile boleh tahu siapa yang dapat tiket ni?

    0

    0
  8. LK says:

    sape dapat ye?

    0

    0