October 9th, 2014

Yeah~~~ Berita baik untuk pembaca BeautifulNara. Dengan kerjasama Fox Movie, Abang Nara mempunyai 20 pasang tiket tayangan filem The Book Of Life untuk diberikan kepada anda semua. The Book of Life ialah sebuah filem animasi yang menceritakan mengenai penggambaran Manolo ke 3 dunia penuh fantasi. Ia akan mula ditayangkan pada 16 Oktober ini namun anda berpeluang untuk menyaksikan animasi hebat ini lebih awal iaitu pada 13 Oktober (Isnin) ini.

the book of life

Berikut ialah butiran tayangan istimewa filem The Book of Life untuk anda semua:-

TEMPAT: TGV 1 Utama
MASA : 9 malam
TARIKH: 13 Oktober 2014

Abang Nara mahu berikan anda sepasang tiket dengan cara yang amat mudah sekali. Cuma perlu hantarkan email bertajuk ‘Saya nak tengok filem The Book of Life’ ke [email protected]. 20 yang terawal menghantar email tersebut (kalau nak tulis kata-kata pujian kat Abang Nara pun ok jugak) akan memenangi tiket menonton filem Book of Life ini. Senang je kan? Tunggu apa lagi? Hantarlah email sekarang jugak.

the book of life

Selamat berjaya diucapkan kepada semua. Siapa cepat dia yang dapat. Hantar email anda sekarang jugak!!!


Comments are closed.

Loading...