December 20th, 2012

Minggu lepas adalah minggu yang sangat menggembirakan buat Abang Nara, member Abang Nara kenalkan satu website online shopping yang harganya tersangatlah murah, iaitu www.nile.com.my. Out of curiosity, Abang Nara pun trylah beli. Tak sangka pulak servis penghantarannya pun tersangatlah laju dengan 24Hours Cash On Delivery Service.

nile

Abang Nara order dekat RM200 jugak barangan daripada www.nile.com.my pada kira-kira jam 6 petang 10 Disember dan pukul 11 pagi 11 Disember barangan tersebut dah ada di tangan Abang Nara. Terkesima dan kagum sebentar Abang Nara dibuatnya dengan kepantasan 24Hours Cash On Delivery Service KL/PJ yang disediakan oleh nile.com.my

nile

Dan Abang Nara tak sembang lebat apabila Abang Nara bagitau yang produk di www.nile.com.my ini memang murah dan boleh tahan kualitinya. Abang Nara kalau nak beli iPhone case kat luar paling murah pun RM30. Tapi di NILE, harganya tersangatlah tidak masuk akal.  Casing pertama Abang Nara beli cuma RM7 sahaja. Yang kedua pulak RM9.90 sahaja. Murah gila kan?
nile
Selain daripada harga yang dijamin murah, produk yang ada kat Nile ini tersangatlah banyak. Ada baju, kasut, aksesori, beg dan macam-macam lagilah. Skincare produk pun ada jugak tau. Wife Abang Nara teruja tengok barangan baby yang macam-macam dengan harga yang murah gila-gila. Meh Abang Nara tunjukkan beberapa barang yang Abang Nara dah beli.

Baju 2 piece untuk anak Abang Nara berjalan-jalan, cuma RM13.90.

nile

Baby bib yang comel untuk time makan anak Abang Nara, cuma RM4.80 sehelai

nileAbang Nara beli Facial Cleanser Set ini hanya dengan harga RM57.60. Nile.com.my dah diberi kebenaran untuk menjual brand ini di Malaysia.

nileCantik kan beg kat bawah nie? Abang Nara guna ketika jalan-jalan. Murah je. Cuma RM35.50!
nileDan tak dilupakan sebuah beg untuk isteri tercinta. Hanya RM37.80
nilePaling penting bagi Abang Nara, proses nak membeli, nak membayar, dan nak menerima barangan itu tersangatlah mudah di Nile. Cuma ada 4 steps je. Dan paling bagus, jarak antara payment dan delivery itu sangatlah singkat. Tak perlu tunggu lama-lama untuk dapatkan produk yang kita dah beli.
nile

Boleh klik di sini untuk melihat proses membuat pembelian

Apa kata korang pula cuba shopping di www.nile.com.my dan rasai sendiri kemurahan dan kehebatan servis mereka. Kualiti produk pun sangat bagus. Abang Nara pasti korang takkan menyesal punya. Cubalah hari ini dan ketahuinya sendiri.


Comments are closed.

Loading...