October 5th, 2011

Abang Nara daripada kecik-kecik dulu memang suka membaca buku terutamanya novel-novel. Teringat novel-novel cinta yang pernah Abang Nara baca dulu. Lagenda Budak Setan, Ombak Rindu, Bicara Hati dan banyak lagilah. Memang betullah kata orang yang membaca itu jambatan ilmu sebab banyak ilmu mengorat Abang Nara dapat daripada membaca novel-novel cinta ini. Hehehe ~~

pts

Tapi untuk zaman yang serba moden ini, rasanya pepatah “membaca jambatan ilmu” perlu ditukar. Mungkin lebih sesuai ditukar kepada “membaca jambatan ilmu dan jambatan nak dapatkan iPad2, Samsung Galaxy Ace dan macam-macam lagi”.  Ini semua disebabkan Peraduan Bongkar Kod Rahsia yang dianjurkan oleh penerbit buku PTS.

pts

Hadiah-hadiah yang sangat awesome untuk peraduan yang bermula 1 Oktober sehingga 23 Disember 2011 ini boleh dimenangi sekiranya anda membeli buku-buku terbitan PTS. Sambil membaca sambil dapat peluang menang iPad 2. Menarik kan? Abang Nara dah beli dah pun buku-buku PTS nie. Semuanya memang best.

pts

Meh sini Abang Nara terangkan step-step untuk anda join peraduan nie. Senang sangat eh.  First thing first korang kenalah beli buku terbitan PTS yang ada logo “Bongkar Kod Rahsia”. Lepas dah beli, korang masuk website peraduan Bongkar Kod Rahsia PTS.  Login dan bongkarkan kod rahsia menggunakan kod yang ada di dalam buku yang anda beli tadi. Lepas tue iPad 2 akan jadi milik anda. Senang kan?

pts

Namun perlu diingatkan yang peraduan ini berlangsung sebanyak 12 pusingan. Untuk melayakkan anda memenangi hadiah-hadiah yang super best ini, anda kena join contest ini sebanyak 8 pusingan tidak kira berturut-turut ataupun tidak. Maksudnya untuk pertandingan ini, anda akan ada minimum 8 buku baru untuk dibaca. Bestnya ~~

pts

Abang Nara rasa sepanjang hidup ini, inilah pertandingan yang paling tinggi moralnya. Dahlah dapat baca buku, dapat tambah ilmu dan akhir sekali dapat menang iPad 2. Memang bijak betul mereka yang mencipta pertandingan Bongkar Kod Rahsia ini. So korang tunggu apa lagi? Sila join contest ini hari ini jugak. Abang Nara nak sambung baca buku kejap.

pts

Lebih info di website peraduan Bongkar Kod Rahsia PTS.


Comments are closed.

Loading...