“Memang Terkejut..” – Akui Masih Sayang Ashira, Bad Indigo Kelu Bekas Isteri Dah Temui Pengganti

Hiburan

“Memang Terkejut..” – Akui Masih Sayang Ashira, Bad Indigo Kelu Bekas Isteri Dah Temui Pengganti

Penyanyi kumpulan Indigo yang memang cukup terkenal sekitar tahun 90-an, Bad Indigo mengakui terkelu apabila mengetahui bekas isterinya, penyanyi Ashira sudah bertemu pengganti.

Kata Bad atau nama sebenarnya Badrul Izhan Yeop Abdullah,47, yang ditemui mStar, meskipun mereka berdua sudah bercerai namun dia masih menyayangi Ashira dan berharap agar mereka berdua dapat bersama kembali jika diizinkan.

Advertisement

Perasaan sedih itu juga diluahkan Bad menerusi satu hantaran di Instagram miliknya baru-baru ini.

Namun begitu, Bad juga reda dengan ketentuan jodoh yang ditentukan Allah S.W.T kepada mereka.

Allah telah tentukan jodoh kami tak panjang. Memang terkejut bila dapat tahu dia sudah membawa hati dengan orang lain.

Saya pun tak boleh cakap banyak mengenainya kerana takut mengganggu kebahagiaan orang lain. Kita hanya merancang, Allah tentukan segala-galanya.

Bad berkata hatinya masih belum pulih sepenuhnya daripada kisah penceraian yang dahulu dan perkongsiannya di media sosial itu hanya sekadar meluahkan apa yang dirasai pada ketika ini.

Ujarnya, dia tidak terfikir untuk mencari pengganti kerana sedar akan situasi dirinya sendiri selain enggan menyusahkan orang lain.

Kini, Bad mencari rezeki di sebuah bengkel di Ampang sejak Januari lalu memandangkan dia sudah lama tidak menerima sebarang undangan nyanyian.

Terdahulu, Bad dan Ashira telah mendirikan rumah tangga pada 11 Mac tahu lalu namun bercerai pada Jun tahun ini.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

neelofa
2 bulan lalu

"Jual Dekat Pemborong Terpilih Je.." - Inai Sudah, Kini Neelofa Keluarkan Produk Minuman Detoks Pula

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    October 3, 2022 at 12:34 am

    Sayang aja tak cukup bro… ashira masih muda…ada keinginan yang masih perlu dipenuhi…

    • anonymous

      October 3, 2022 at 10:55 am

      well said

    • anonymous

      October 3, 2022 at 11:04 am

      ashira ni rupa ada suara pun bagus tapi memang luck dia adalah menyanyi ikut band di club dan cruise ship, bukan dlm industri hiburan malaysia dimana bakatnya tenggelam terus.Dia mulia hatinya,dia sempat harung susah hidup dgn bard jaga bekas suami itu tapi hidup perlu diteruskan takkan dia nak kerja cuci pinggan kat restaurant sedangkan dia ada bakat kurniaan tuhan …redha sajalah wahai bekas suami semuga ada sinar menyusur kelak

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...