February 2nd, 2012

Akhirnya tuan punya badan bersuara untuk mengesahkan berita pernikahannya dengan Joey. Selama ini merahsiakan atas sebab-sebab tertentu, menerusi Harian Metro hari ini, Watie berkongsi berita gembira tersebut dengan peminat-peminatnya. Watie dan Joey telah pun bernikah selepas Aidilfitri tahun lepas.

watie elite nikah

Kata Watie:-

Bukannya ingin berahsia atau menyembunyikan saat bahagia itu tetapi semuanya adalah permintaan Joey dan keluarganya. Saya harus menghormati dan melihat ikatan yang ada dari satu perspektif yang positif. Apa yang penting, perkara wajib sudahpun kami lakukan. Soal yang lain, biarlah kami fikirkan bersama untuk menyelesaikannya. Joey melamar saya secara mengejut di depan keluarganya. Saya sendiri tidak mengetahui mengenai majlis itu. Semuanya dirancang Joey dan adik-beradiknya. Kelakarnya, persediaan pun kelam-kabut dan saya hanya sempat untuk menempah nasi beriani di restoran berdekatan rumah saja bagi menjamu tetamu.

Jikalau anda kecewa kerana tidak dapat menghadiri majlis perkahwinan mereka, jangan risau kerana menurut kata Watie, mereka bakal mengadakan majlis resepsi pada tahun ini:-

Apa yang boleh saya katakan, kami sudah selamat dinikahkan. Insya-Allah jika diberi rezeki dan peluang, kami berdua pasti akan melangsungkan majlis resepsi pada tahun ini juga kerana Joey ingin sekali meraikan sahabat-handai dan peminat yang tidak henti menyokong. Tarikh dan lokasi masih belum kami tetapkan namun apa yang pasti, kami akan mengadakannya secepat mungkin.

Watie Elite juga bercadang untuk menimang cahaya mata dengan suami barunya ini secepat mungkin. Sama-samalah kita doakan kebahagiaan Watie dan Joey. Perkara yang lepas tak perlulah dikenang. Biarlah ia disimpan dalam-dalam. Sekali lagi, semoga Watie, suami dan keluarga berbahagia sehingga ke akhir hayat.


47 responses to “Memang Saya Sudah Nikah- Watie Elite”

 1. computer says:

  tahniah diucapkan kepada watie dan hubby ;)

 2. tahniah buat mereka berdua..

 3. teha says:

  alhamdulilah mereka dah bernikah sekurang2nya syaitan dah menangis sebab mereka dirikan masjid bukannya buat maksiat semoga mereka dapat hidayah selepas ini…

 4. korin says:

  selamat berbahagia watie

 5. tahniah joey & watie.. says:

  syukur dah selamat..kita sbg peminat doakan jer ;la yg terbaik.lgpon,si watie dgn joey ni kalo berlakon mghiburkan.terutama si joey.watie pon berlakon,xpernah over acting.very natural.cuma kalolah wati ni semakin sopan dlm berpakaian seiring dgn usia yg semakin dewasa..lg lah cantik aku rasa sbb orgnya dah mmg cantik..aritu tgk dlm satu drama dia brlakon pakai hijab..aduh..mmg sejukk.moga2 nti akan bertudung jua doa kami..sesiapa pon tak mustahil bila allah nak beri hidayah..

Loading...