Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Memang Saya Ke Kelab Malam Makan Pizza – Emma Maembong

emma maembong pizza kelab malam

Perkongsian pelakon Emma Maembong yang memuat naik foto sedang menikmati pizza baru-baru ini mendapat perhatian netizen.

emma maembong

Advertisement

Emma memaut lokasi di Sungai Buloh, Selangor tetapi rata-rata netizen mendakwa foto yang dimuat naik menunjukkan lokasi berbeza iaitu di sebuah kelab malam popular. Pelbagai persoalan timbul dan ramai yang bertanya kenapa Emma perlu menipu.

Tidak mahu spekulasi liar terus tercetus, Emma mengakui pergi ke kelab malam itu hanya untuk makan pizza.

emma maembong ke kelab malam makan pizza

Memang saya ke sana tetapi kongsi kedudukan sekarang (sewaktu foto itu dimuat naik di Sungai Buloh). Saya pergi la, pizza sana sedap, why (kenapa).

Advertisement

Mungkin warganet ingin menasihati Emma untuk pilih kedai makan yang tidak menjual makanan atau minuman yang dilarang dalam Islam. Iyalah, bila ke kelab malam ini orang akan mudah salah faham. Apa-apa pun, kita fikir positif, Emma hanya menikmati pizza sahaja.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. korok

    September 23, 2019 at 2:24 pm

    tu yg dia nak sblm ni…bab tu la tggl tudung & paling x boleh blah kakak dia acah2 artis glamer wei…muka tua dari umur ok…rasa dia lawa dr adik dia…

  2. Lopak & co .

    September 23, 2019 at 10:05 am

    Kelantan Kardashian rules …lopak buat apa pun tak pa

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:22 am

      nnti lopak buat undian kt Nara ni lagi sekali… lopak terkecuali dr dosa mkn minum resto jual bir.. nnti dtg penjilat dtg setuju… nnti launch tudung baru bole buat kt zouk lagi sekali..

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:24 am

      sebab lopak pandai pamer duit dan pegang keluarga supaya ikut kehendak dia..

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:28 am

      emma mesti makan kat kelab malam macam mail juga tapi budak baik..
      tengok fatiha pura2 gila supaya buat mcm, zarina pelihara anak ikan jual ayam, haneesya minum arak kan baik tau dapat jadi terbaik
      emma mesti cari kangkang punya baru panas2 selesa duduk boleh keluar negara melacong
      ramailagi retis2 mcm ini pendapatan sudah berkurangan, nak jadi sendu sudah mesti cari duit cara lain

  3. spm pon ke laut.

    September 23, 2019 at 8:30 am

    Alaaa.. tak heran la dgn minah ni. dulu, masa btudung pun buat hal. apa tah lagi skang ni. dia pun datang dr broken family.

    • ikan

      September 23, 2019 at 3:02 pm

      family dia broken bukan salah dia so tak payah la nak kaitkan. dah besar dah boleh pikir sendiri baik buruk,

  4. Anonymous

    September 22, 2019 at 10:08 pm

    alaaa Emma ni dh bukak tudung… si lopak dh hajah pun selamba mkn minum kt resto jual arak dgn kekwn.. aritu pose dgn Bella hadid belakang botol arak… xder plak Nara kecoh puak kelantan visit tmpt haram plak..

    • Emanon

      September 22, 2019 at 11:40 pm

      she cant control the event that she went to. same like ko pergi wedding kawan ko yg non muslim… again not a hard die fan of lofa. but its common sense. so be a keyboard warrior with a brain. peace

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:20 am

      itu contoh dia g event ade botol arak.. lurus bendul bertmpt skit… ramai jer yg dh nmpk dia selalu melepak mkn minum kt resto yg jual bir dgn kekwn sosial dia duh… aduiiii bawangrangers duk kg mane nk nmpk… nmpk tudung terus commensense alim… sbb tuh lopak senang kumpul penjilat mcm ko ni..

  5. musykil

    September 22, 2019 at 8:28 pm

    hmm netizen2 yg komen kata kelab malam tu pon 2×5 la dengan emma ni. tau pula diorg kat kelab tu ada jual pizza

Loading...
To Top