Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Memang Janna Pendapatan!’, Janna Nick Beri Kejutan Hari Lahir (Untuk RM 4,500)

Cerita mengenai perkhidmatan video ucapan selamat hari lahir berharga RM 50, bebarapa jam lepas Janna Nick telah memuat naik mengenai satu lagi perkhidmatan iaitu perkhidmatan ‘Kejutan Hari Lahir’ selama 10 minit yang berharga RM 4500.

Nampaknya kritikan yang diterima tidak melemahkan semangan Janna sebaliknya dia muncul dengan perkhidmatan baru.

Advertisement

Contoh perkhidmatan yang diberikan turut dimuat naik ke Instagram Janna.

Perkhidmatan itu mendapat perhatian Netizen yang memberi banyak komen kelakar.

Janna Nick sebelum ini dikatakan terdesak dan tiada job apabila memuat naik mengenai servis video ucapan hari lahir buat peminat di Instagram.

Setelah memuat naik video itu , Janna telah membuat 10 video ucapan hari lahir buat pelanggannya, bermakna dia menerima bayaran sebanyak RM 500 malam itu juga. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. anokkk

    October 1, 2018 at 9:36 am

    biar la dia…dia ok je dpt duit bagai..siap dpt pahala lg korg kutuk2 dia..
    yg korg tak puas ati bertekak sesame sendiri menambah dosa

  2. Celestial

    October 1, 2018 at 9:31 am

    2 cents.

    Nanti kalau minta fans vote award utk Janna, fans boleh minta payment tak?

  3. Anonymous

    October 1, 2018 at 9:15 am

    aku curious berapa agaknya payment dia berlakon. mesti demand tinggi. sedangkan, wish birthday pon mcmni, apatah lg payment job

  4. Anonymous

    October 1, 2018 at 8:21 am

    la, yang tak puas hati tu knp? Faham tak concept demand dengan supply. Kalau ada orang nak, dia bagi la. Yng korang meroyan tak pasal2 kenapa? bukan dia suruh korang amik service dia. Serupa macam marah orang jual tudung mahal tu la, target market dia bukan kauuuuu la, kau tak nak, ramai lagi yang nak. get a life sistaaa

  5. lupa diri

    October 1, 2018 at 8:07 am

    What a Joke!…padahal ko popular pun disebabkan orang suka ko…kalo takda peminat takdala ko naik sampai skrg diatas nama ko tu…
    statement “dah ada nama, gunakan la kelebihan tu” puiiiiihhhhh…..kalo tk sebabkan org suka n sanjung ko …tk kemana….lainla ko keje opis ka…meniaga kaa…memg ko usaha betul2, dari keringat ko…dari bawah naik smpai atas…usaha sendiri……yes respek jugakla nak buat….
    Lagi mulia ko tk caj ….bg free….menghargai peminat ko yang defend ko gila2….yg sanjung n naikkan ko selama ni! ni tidak ko caj! diva gila kot….kalo review produk ok laa lagi…sbb membantu naikkan jualan….ni setakat wish servis! melampo ehh pompuan ni!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top