July 20th, 2016

Sedang hamil enam bulan anak kedua hasil perkahwinan dengan Fizz Fairuz, pelakon Almy Nadia kali ini mahu lebih tenang dan tidak lagi mempedulikan segala komen negatif dan kritikan masyarakat tentang bentuk tubuh badannya yang sudah kembali besar.

Buat Almy, ia adalah perkara biasa apabila berat badan wanita yang sedang hamil meningkat dan Almy lebih mengutamakan kesihatan bayi didalam kandungan beliau.

Jelas Almy, beliau tidak boleh memuaskan hati semua pihak.

Saya kini tidak mahu lagi mempedulikan kata-kata negatif yang dilemparkan terhadap diri saya. Lumrah, badan akan naik ketika hamil dan saya menerima hakikat itu dengan hati terbuka. Biarlah apa yang ingin orang kata, asalkan saya bahagia.

Lagipun, saya tidak mahu menyekat pemakanan demi memuaskan hati pihak tertentu saja. Bagi saya, kesihatan bayi dalam kandungan lebih penting daripada segala-galanya.

Korang ni, macam tidak biasa lihat wanita hamil yang sedikit gempal tubuh badannya. Biasalah, semua itu kerana perubahan hormon apa yang penting ialah kandungan sentiasa sihat. Janganlah asyik hendak menghina orang sahaja….

Sumber Berita : BH PLUS


Comments are closed.

Loading...