Melentur buluh biar dari rebungnya…..

Trending

Melentur buluh biar dari rebungnya…..

Mana lagi Comel, gambar sebelum ke gambar selepas di ‘touch up’??

Paling tak tahan tang mata tuh, pakai contact lens gituu~~

Advertisement

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

19 Comments

  1. gaban

    January 28, 2010 at 11:07 am

    kiut miut + comel lote

  2. fifie

    January 28, 2010 at 10:00 am

    ni mcm emel fifie bg jek..hehe cute kan??

  3. kikilala

    January 28, 2010 at 9:26 am

    alalala..kiupnyeee

  4. Anonymous

    January 28, 2010 at 9:14 am

    tu baby yg sama ke semua. mak dia da nampak future anak dia. :P

  5. fara

    January 28, 2010 at 3:17 am

    alololo… comey tul. sebelum, nampak sangat cam baby.
    tapi pas make-up bagai, nampak cam doll plak.

Loading...