June 15th, 2009

meet uncle hussain
Apalah nak jadi dengan artis-artis industri hiburan Malaysia nie. Baru nak popular ada je masalah yang mendatang. Memang susah nak tengok artis berkumpulan tahan lama. Selalunya vokalis sesuatu kumpulan tue compem akan naik kepala bila dah popular.

Itulah kot yang terjadi kat Meet Uncle Hussain(MUH). Dengar ceritanya Lan MUH(vokalis) tue memang dah tak sebulu langsung dah ngan ahli-ahli lain. Dari dulu lagi pun Lan memang bawak banyak prob. Datang lambat, tak datang latihan, tidur terlebih dan banyak lagilah.

Kesian kitorang kat ahli-ahli MUH yang lain. Iyerlah mana nak carik vokalis suara macam Lan. Lan still boleh wat album solo ke apa ke. Yang lain-lain tue macam mana pulak?

Harap-harap MUH dapat la pikir-pikirkan apa yang terbaik. Bukan senang nak femes tapi lagi susah nak kekalkan kefemesan. Kalau boleh janganlah berpecah. Buat rugi semua orang jer.


Comments are closed.

Loading...