June 17th, 2012

Rasanya ini kali pertama Abang Nara tengok ada selebriti yang sanggup terbang jauh untuk menyaksikan perlawanan bola sepak. Maya Karin telah berkongsi dengan pengikutnya di Twitter gambarnya sedang berada di dalam stadium untuk menyatakan sokongan terhadap negara German sempena Euro 2012. Untuk makluman, ayah Maya Karin berasal daripada negara tersebut.

maya karin

Abang Nara tak jeles dengan Maya Karin sebab dapat tengok match Euro 2012 secara live tapi Abang Nara jeles dengan mereka yang dapat duduk di sebelah Maya Karin ketika perlawanan tersebut berlangsung. Sayangnya mungkin Maya Karin duduk terlalu jauh dengan kamera untuk difokuskan wajahnya seperti yang sering dilakukan oleh jurukamera Euro 2012 ketika perlawanan langsung.

maya karin

Ternyata semangat kenegeraan sangat tinggi di dalam diri Maya Karin sehingga sanggup melukis bendera German di wajah mulusnya. Nasib baik still maintain cute.

maya karin

Semoga selepas ini Maya Karin akan turut turun padang ketika Harimau Malaya beraksi.


44 responses to “Maya Karin Turun Stadium Untuk Sokong German Di Euro 2012”

  1. bahloltelli says:

    elehh.ingt maya sorang je ke…ai pon kat ukraine ni…

  2. noheran says:

    ok apa . kalo ko perhatikan mat saleh yg reject desperado hodoh yg jer suka brown penyek macam kita ni.

  3. the real thing says:

    HAHAHAHAH…..bila tak ada photoshop. mekap tebal……dah NATURAL muka asli = lagi cantik bibik filipina sebalah rumah aku ni…..caya lah sangat cover magazine ..Germany sangat lah tu…

Loading...