Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Maya Karin Turun Stadium Untuk Sokong German Di Euro 2012

Rasanya ini kali pertama Abang Nara tengok ada selebriti yang sanggup terbang jauh untuk menyaksikan perlawanan bola sepak. Maya Karin telah berkongsi dengan pengikutnya di Twitter gambarnya sedang berada di dalam stadium untuk menyatakan sokongan terhadap negara German sempena Euro 2012. Untuk makluman, ayah Maya Karin berasal daripada negara tersebut.

maya karin

Advertisement

Abang Nara tak jeles dengan Maya Karin sebab dapat tengok match Euro 2012 secara live tapi Abang Nara jeles dengan mereka yang dapat duduk di sebelah Maya Karin ketika perlawanan tersebut berlangsung. Sayangnya mungkin Maya Karin duduk terlalu jauh dengan kamera untuk difokuskan wajahnya seperti yang sering dilakukan oleh jurukamera Euro 2012 ketika perlawanan langsung.

maya karin

Ternyata semangat kenegeraan sangat tinggi di dalam diri Maya Karin sehingga sanggup melukis bendera German di wajah mulusnya. Nasib baik still maintain cute.

maya karin

Semoga selepas ini Maya Karin akan turut turun padang ketika Harimau Malaya beraksi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 Comments

  1. bahloltelli

    June 19, 2012 at 2:51 pm

    elehh.ingt maya sorang je ke…ai pon kat ukraine ni…

  2. noheran

    June 18, 2012 at 7:44 pm

    ok apa . kalo ko perhatikan mat saleh yg reject desperado hodoh yg jer suka brown penyek macam kita ni.

  3. the real thing

    June 18, 2012 at 7:41 pm

    HAHAHAHAH…..bila tak ada photoshop. mekap tebal……dah NATURAL muka asli = lagi cantik bibik filipina sebalah rumah aku ni…..caya lah sangat cover magazine ..Germany sangat lah tu…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top