February 25th, 2010

maya karin cerai

Sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak suami isteri. Aceh, berperibahasa pulak kami di situ. Itulah agaknya yang sedang berlaku kepada Maya Karin dan suaminya, Steven. Walaupun ada angin barat daya yang kencang bertiup membawak gosip Maya Karin sudah bercerai, tetapi Maya bagitau yang dia dan suami sekadar tergigit lidah je.

Sekarang nie kedua-duanya sedang cuba untuk membaiki balik hubungan masing-masing. Kalau tak silap kami, Maya dan suami tinggal asing-asing disebabkan kerjaya masing-masing. Mungkin betul kata orang tua-tua, jauh di mata maka jauhlah di hati. Itu yang dilanda badai sikit tue rumah tangga diorang berdua.

Buat Maya Karin dan suami, tabahlah menghadapi dugaan nie. Biasalah adat berumah tangga. Kalau tak ada halangan tak mencabarlah kan? Semoga berjaya melepasi dugaan ini dan bertambah mesra selepas itu.

P.S: Mintak dijauhkan Maya Karin bercerai dengan suaminya. Tapi kalaulah perkara tak elok ini terjadi, maka mungkin status janda terhangat Malaysia yang kini dipegang Rozita Che Wan akan dicabar. Harap-harap Maya dan suami akan terus kekal bahagia.


Comments are closed.

Loading...