Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(7 GAMBAR)Maya Karin Selaku Duta Pakaian Dalam Sorella

Akhirnya rahsia kerampingan badan Maya Karin berjaya diketahui juga. Rupa-rupanya, Maya Karin ialah duta pakaian dalam Sorella. Kalau tak silap Abang Nara, Sorella nie ada jual corset yang selalu digunakan wanita untuk menguruskan badan.

sorella

Advertisement

Jam 4 petang hari ini, Maya Karin akan bertemu dengan peminatnya di Pavilion untuk sesi beramah mesra yang dianjurkan oleh Sorella. Mungkin Maya akan berkongsi sedikit tips-tips menjaga badan untuk kaum Hawa. Nasib baik Abang Nara lelaki, kalau tak mesti dah join dah. Hehehe ~~

sorella

Pasti ramai yang jeles dengan kemulusan tubuh Maya Karin di dalam gambar di atas. Jeles pun tak guna kalau tetiap hari melantak bagai tak ingat dunia. Tak gitu? 5 lagi gambar si cantik Maya Karin dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info asal Forum Cari dan Facebook Sorella Lingerie.

P.S: Amerika Syarikat selepas taufan Sandy.

sorella
sorella
sorella
sorella
sorella

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. Hihi

    November 2, 2012 at 9:49 pm

    Ooo Maya Karen…
    Fyi, Sorella tu one of lingerie brand. Memang la patut ambil model yang kurus…haiya…

  2. terlupa name

    November 2, 2012 at 7:05 pm

    sorella? macam mana nk sebut? so roll la? cholera? ahahhaa…senang2 aku cakap “sorry la……” huahahahaha

  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

    November 2, 2012 at 6:30 pm

    pic yg no 6 tu tk cantek nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! pesal peminat2 maya ashik puji2 itu ini ? kenape tk suroh si maya ni bertudong or tutop aurat ? kalau artist lain yg keluar kt blog bang nara ni sebokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cakap pasal kenape tk tutop aurat la kenape tk bertudong la artist lain dh berhijrah laaaaaaaaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeee meluat !!!!! tapi kalau si maya ni pulak tkde pon yg nk tanye bila nk berhijrah pesal ? mungkin pasal maya ni berketurunan darah orang puteh gitu ? huh ! mengarot !

    • bukan peminat artis murahan

      November 5, 2012 at 9:30 am

      Yessss… Aku stuju 200% !! Nape semua takde kutuk plak kan maya tak sedar diri pakai seksi ke, maya dh tak patut berpakaian mcm murahan ke, yang komen cantikkk jer semua! Sb apa?? Sb minat…. Kalo tak minat, pakai tudung yang berfesyen ntah apa2 pun masih lg kutuk! Gambar 1 & 5 yg seksi nak mampus pun takde plak yg kutuk??? manusia2….

  4. Trang, Tang, Tang

    November 2, 2012 at 5:20 pm

    Suka sangat ngan kasut tinggi pink maya.

  5. Anonymous

    November 2, 2012 at 4:51 pm

    kene tipu jer sume org..si maya ni mmg bosy dh cntek. ape ke bnd nye pakai bju dlm tu pulak… yg gemok, sila jgn terperdaya…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top