Maya Karin Dan Yasin Bergabung Untuk Lagu Sinar Ini

Hiburan

Maya Karin Dan Yasin Bergabung Untuk Lagu Sinar Ini

Abang Nara suka dengan kreativiti bekas penyanyi kumpulan nasyid Brothers si Yasin ini. Kesemua lagu garapannya memang sangat menjadi. Ada feel yang tersendiri. Dan apabila Abang Nara mendapat tahu Yasin telah bergabung dengan Maya Karin untuk sebuah lagu yang diberi nama “Sinar Ini”, Abang Nara makin teruja dibuatnya.

maya karin dan yasin

Advertisement

Abang Nara suka dengan lirik lagu “Sinar Ini”. Penuh dengan unsur ketuhanan. Suara Yasin memang tak dapat dipertikaikan lagi kehebatannya. Namun jangan terkejut kerana vokal Maya Karin di dalam lagu ini turut menyerlah. Tak percaya? Sila tengok YouTube pembikinan video klip lagu “Sinar Ini” di bawah.

Lirik lagu “Sinar Ini” untuk tatapan anda di bawah:-

kumenatap langit, dari jendela,

di celah awan, bima suria.
ku merasakan Mu.
ku rasa kasih yang lindungi ku.

seakan aku dengar Dikau berkata
lalu dalam diam kita berbicara
ku senyum padaNya, dan seraya ku kata;

bahagia yang sempurna perlukan lagi sikit masa.
(dan) kutetap bahagia di sisi yang Kau pasti mana.

Kau semestinya, yang terakhirnya
ku luah rasa sebelum ku terlena
pada impian ku, dan yang Kau mahu, kerana;

dugaan ini hampir aku atasi.
dan kau pun tabah selama ini bagai pasti
di sebalik menanti, bahagia mengiringi sinar ini.

Advertisement

Cantik kan liriknya? Abang Nara berharap agar lagu ini boleh meletup dan akan kerap dimainkan di radio kelak. Tak sabar nak tunggu ianya siap sepenuhnya. Untuk peminat Maya Karin dan Yasin, 11 lagi gambar mereka berdua ketika sesi rakaman video klip dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin dan yasin

maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin
maya karin dan yasin

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

29 Comments

  1. Beautifulmaya

    July 5, 2012 at 11:59 am

    Maya Karin super gorgeous, kecantikkan luar biasa. Dia tak perlu menonggekkan punggung atau melentikkan serta menonjolkan buah dada like certain wannabes, she still look incredibly beautiful. Terpancar keyakinan diri dan kecantikan luaran dan dalaman. Maya, I LIKE.

  2. Izzah celop

    July 5, 2012 at 11:19 am

    Menyampah!

  3. Ida

    July 5, 2012 at 11:16 am

    X Bakat nyanyi brlakon pon fake harap rupa pan Asia je

  4. nyah pontianak

    July 5, 2012 at 12:39 am

    anon ni dah gila meroyan kot..

  5. mamapteranodon

    July 4, 2012 at 11:57 am

    kalau maya bertudung mesti lagi menusuk kalbu n org akan trus tahu lagu tu berunsur ketuhanan..

    • Anonymous

      July 4, 2012 at 2:14 pm

      aku tk tau knapa aku rasa mcm tk brapa ok dgn statement nih..
      walopun ada logiknya
      maybe sebab aku rasa semua org berhak mengingati Allah
      n maybe sebab bg aku semua org sepatutnya berakhir dgn baik..
      dan maybe sebab aku tknak sempitkan pemikiran kpda suatu darjat pandangan sahaja kerana mengerti aku adalah hamba-Nya yang kerdil..

    • Anonymous

      July 4, 2012 at 4:28 pm

      aku setuju dgn ko anon.

Loading...