June 26th, 2012

Abang Nara tak tahu sama ada Mawi masih relevan kepada anda atau tidak. Namun bagi Abang Nara, Mawi tetap dekat di hati kecil ini. Abang Nara teringat ketika zaman AF. Satu family menyokong Mawi. Memang ketika itu gelombang Tsumawi sangat hebat. Dan kini, Mawi sudah pun memiliki akaun Twitter untuk memudahkan peminat mengetahui perkembangannya.

twitter mawi

Untuk peminat Mawi, silalah follow Twitternya di @CahayaAsmawi. Diharap Mawi akan selalu berkongsi gambar anaknya, Cahaya Malaika untuk tatapan para peminat. Kepada Mawi, welcome to the Twitterjaya.


67 responses to “Mawi Kini Sudah Ada Twitter, Follow Di @CahayaAsmawi”

  1. Minah tonggeng says:

    Heh! Menyamar juliana evan ! Bila aq undi mawi bagai nak rak huh ? Aq masa tu belajar kat londonlah.aq kenal mawi pun sebab aq org felda .jgn nak tuduh sebarangan,ade aq kisah . Buat habis duit je. 1 sen pun aq x kan keluar siling kerna mawi.

  2. Sshh says:

    mawie ni semenjak kawin saham dia jatuh teruk..dulu mawie ada aura..tpi sekarang dh x ad la..dh mcm biasa2 jer..tpi mana la tahu semenjak mawie ada ank ni rezeki boleh bertambah..bukan ke setiap ank tu ada rezekinya..tentang dia kawin ngan ekin tu…cukup2 la tu jgn d ungkit lgi..dh x ad jodoh..ina pn dah bahagia sekarang..mawie pn sama..doa kan sahaja kebahagiaan mereka..

  3. ehem says:

    bende dh lepas tk perlu diungkit pun..die nk buat akaun twitter biarlah..bkn nak cr populariti..mungkin bg mawi mudah utk berhubung dgn semua org..lgpun si nara ni yg kecoh nak tulis kt sini pasal mawi dh bkk akaun..tp npe korang perlu nak marah mawi pulak..ish tk phm sungguh laaaa…

  4. Na O Mei says:

    Aku lebih suka INA NAIM dlm cerita mawi ni…
    Lembut, baik budi pekerti, hormat orang tua..itu pun kena reject gak sbb GADIS KAMPUNG le katakan…Kampung2 Ina sudi membantu masa susah…

    • jonot bonot says:

      ina naim tu terlalu lurus bendul… segala pekung d crita kan nya sblum mawi kluar af.. kalau aku pun hangin… ada bab yg boleh d kongsi, ade benda yg perlu d sembunyi… jwb je no komen & tanya tuan badan (mawi) sendri…
      skurang2 nya dia tumpang glemer jugak jd bekas tunang mawi.. bnyk dapat job kan wpun bakat x sberapa…

  5. innocentGuy says:

    salam..bila saya baca komen yg x ramai ni saya taw bahawa aura mawi mmg dah x sehebat dulu.tp sahabat sekalian..apa yang mawi buat kat anda semua sampai perlu mencaci,menghina,dah x popular la ape la..saya tidak menegakkan apa2 sebaliknya saya nak tegur sikap segelintir anda disini yang hanya menyanjung insan yang kuat,popular,hansem ape la ini la..sedangkan mawi dah x popular,macam2 hinaan anda tabur.jangan bersikap sebegini sahabat,x lambat sampai kat anda balik..dan jangan asyik mengata org sampai lupa nak tgk kt diri sendiri..maaf khilaf saya,hanya menjalankan tanggungjawab sebagai seorang manusia dan islam untuk menegur..salam~

Loading...