June 26th, 2012

Abang Nara tak tahu sama ada Mawi masih relevan kepada anda atau tidak. Namun bagi Abang Nara, Mawi tetap dekat di hati kecil ini. Abang Nara teringat ketika zaman AF. Satu family menyokong Mawi. Memang ketika itu gelombang Tsumawi sangat hebat. Dan kini, Mawi sudah pun memiliki akaun Twitter untuk memudahkan peminat mengetahui perkembangannya.

twitter mawi

Untuk peminat Mawi, silalah follow Twitternya di @CahayaAsmawi. Diharap Mawi akan selalu berkongsi gambar anaknya, Cahaya Malaika untuk tatapan para peminat. Kepada Mawi, welcome to the Twitterjaya.

Advertisement
Advertisement

67 responses to “Mawi Kini Sudah Ada Twitter, Follow Di @CahayaAsmawi”

  1. mimi says:

    anak seni? melayu mudah lupa mcm dia? zaman tgh top pastu pegi kawen. mmg padan la muke ko. dah dasar kampung, mmg bongok.

  2. jlo says:

    memang mawi jatuh “gebebuk” lepas kawin ngan ekin… aku tahu org tak suka ekin sbb selalu tayang beg LV dia… hahaaa..

  3. biarla says:

    aku rase tadi aku just ckp itu hak mawi la nak buat twitter ke ape. takde pon rase nak sebelahkan die sgt. smua org ade hak nak buat twitter,fbook kn. takde pon ckp pasal ‘die melayu’ ke ape..psl wartawan melayu dok lagakn artis..tetiba plak c anon tu melenting…haish! tak fhm den

  4. MK says:

    baguslah…walaupun lambat kan…orang lain dah lama bertweeting2…ada lagi ker peminat nak jadi follower mawi nih…

  5. Malisa says:

    ala si mawi ni x laku dah..nak bertwitter tu nak bg popular balik la konon..ekin dah mengamuk income kurang..bersara je la ..buat bisness lain.. sbb ekin la ko jatuh mawi ooi.tu la berlagak lagi..lupa diri..ina walaupun x sekaya ko tp bahagia ..ko tu didik ekin mcmna makin hipokrik ..pakai tudung bukan utk tutup aurat..

    • FK says:

      at least ekin pakai tudung, kalau tak pakai tudung lagi la korang menghentam. ape la tak menyokong langsung

    • Anonymous says:

      aku x penah suka mawi malah aku mmg nyampah betul dia dlm af dulu, but aku agree dgn FK. yg korang ni nak kutuk2 dia, sbb korg frust dia kawen ngan si ekin kan???? yes, at least dia pakai tudung, perubahan x perlu mendadak, perlu berdikit2.. bukan mcm ko, tutup aurat konon, tapi akhlak x jaga, mulut x jaga. ingat sikit perempuan bnyk masuk neraka bukan sbb aurat tapi sbb xtau jaga mulut!

    • sarah_nina says:

      aku pernah jumpa ekin kat one utama.. masing2 tengah tunggu makananan yg kita orang order..dia biasa aje.. senyum pun tak. tapi aku pun muka masam.. sebab aku tengah stress dan penat masa tu.. kadang2 aku heran lah biler orang cakap artis tu sombong tak senyum ape ke.. pokok pangkal kena tanya diri sendiri.. sama ada kita masa tu muka mesra alam ke tak.. kalau kita pun muka masam mencuka,.. takkan dia pun terhegeh2 nak senyum kan.. hehehe…adatlah tu.. :)

Loading...