June 26th, 2012

Abang Nara tak tahu sama ada Mawi masih relevan kepada anda atau tidak. Namun bagi Abang Nara, Mawi tetap dekat di hati kecil ini. Abang Nara teringat ketika zaman AF. Satu family menyokong Mawi. Memang ketika itu gelombang Tsumawi sangat hebat. Dan kini, Mawi sudah pun memiliki akaun Twitter untuk memudahkan peminat mengetahui perkembangannya.

twitter mawi

Untuk peminat Mawi, silalah follow Twitternya di @CahayaAsmawi. Diharap Mawi akan selalu berkongsi gambar anaknya, Cahaya Malaika untuk tatapan para peminat. Kepada Mawi, welcome to the Twitterjaya.

67 responses to “Mawi Kini Sudah Ada Twitter, Follow Di @CahayaAsmawi”

  1. dulu masa af3 aku minat marsha..perangai aku pun terikut gedik mcm dia..time tu form1…huhuhuhuhuu

  2. biarla says:

    heran ngn org2 yg tak pndai nak puas hati ngn org lain..biarr la die nak bukak twitter ke, facebook ke, suka hati die la..itu hak die..kalau kite ade twitter bole plak. suka ati die la, yg minat follow, tak minat bole blah la..rasenye Mawi tak buat apa2 ksalahan pon kat kite..mungkin die dh tak brape popular, tapi rezeki smua kan Allah yg bagi..

    • Anonymous says:

      ko pehal.. ko melayu kan.. ko tak puas ati ko kutuk je la.. sini tempat nak kutuk.. ko pehal plak bela mawi.. dah dia melayu, kutuk je la.. abih tu wartawan yg melayu dok laga artis ngan fan ko tak bela plak artis tuh.. ko kena jadi bangsa lain la kalu tak nak kene kutuk .. skang kutuk jela .. kutuk laa

    • jgn emo lah says:

      eleh. ko nak emo apsal plak?
      bikin kecoh je.

    • Anonymous says:

      jangan malukan bangsa melayu saudara..huh~

    • Anonymous says:

      saikoooooooooo

    • sarah_nina says:

      anon June 26, 2012 at 10:13 pm..
      apesal emo sangat.. relax lah . tarik nafas panjang2…hembus…:)

  3. gajah lunyai says:

    aku lebih suka neelofaaa… go neelofa go….

  4. Minah tonggeng says:

    Sudah2lah mawi dah bosan dah dgn ko. Concentrate dgn anak ko n bini ko dahlah. Kami minat artis 2yg baru dah.tak kan ko nak bertahan sampai beribu tahun kot.patah kan tumbuh yg hilang kan berganti. Bye bye mawi dah tak de world dah. Dunia mu dah lingkup terbalik.bagi chancelah yg muda2.

  5. haha says:

    kahkahkahkahkahkah…ko ni slow la….muahahaha…g pon ko tade twiter pon xper…ade kew org nk follow…muahaha