October 1st, 2018

Meskipun dikecam, servis ucapan berbayar yang dilakukan oleh Janna Nick mendapat sambutan yang agak baik daripada peminat.

Terbaru, pelakon Mawar Rashid juga mengikut jejak langkah yang sama tetapi harya yang ditawarkan lebih murah iaitu RM 20 sahaja untuk setiap ucapan di Instagram.

Advertisement

Pelbagai spekulasi mula timbul dan ada  netizen yang merasakan ia seperti sudah menjadi satu ‘trend’ dan tidak mustahil lebih ramai artis akan menawarkan perkhidmatan ini.

Kata orang kalau ada peluang, jangan duduk diam dan terus sambar. Sudah ada cara lebih mudah untuk menjana pendapatan sampingan, apa salahnya untuk mencuba kan? Heh. Lepas ini semakin banyaklah pilihan peminat untuk artis membuat ucapan hari jadi mereka.

Advertisement

36 responses to “Mawar Rashid Pula Tawar Servis Ucapan Hari Jadi Berbayar, Cas RM 20 Sahaja”

  1. aku says:

    buat wish birthday nih free kan lagi bagus..pahala dapat..peminat pun suka..tak salah pun buata free..amal jariah..makin murah rezeki ko nanti..
    laki dah kaya kot..ko pun dah kaya..
    nih side income sbb tgh peknen..takmo berlakon sbb nak jaga kandungan..tp takyah la cari duit dgn cara mcm nih..siap peminat yg ala kadar jek..

  2. eyes on u says:

    who is she??? ada peminat ke. xda bakat tapi act like famous talented actress. jgn tiru benda bodoh. nampak sgt kau pun bodoh.

  3. mak cute says:

    ok la tu…standby duit beli pamper susu anak sok…

  4. Anonymous says:

    senangnya buat duit.. dari bayar mereka2 ni – baik setiap ulangtahun sedekah untuk diri sendiri..

Loading...