Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mat Haron Bukan Nama Sebenar Aaron Aziz

Kecoh sebentar dunia hiburan apabila ada dakwaan daripada forum CARI bahawa nama sebenar Aaron Aziz ialah Mat Haron Mustapha bin Mat Aziz Mustapha. Abang Nara memang dari mula tidak percaya apatah lagi dakwaan tersebut dilakukan pada 1 April. Mungkin ada pihak yang sengaja mahu lakukan April Fool kepada peminat Aaron Aziz. Siap ada salinan passport yang sudah pasti diphotoshop seperti di bawah:-

kad pengenalan aaron aziz

Advertisement

Portal Murai dengan pantas mendapatkan komen isteri Aaron Aziz iaitu Diyana untuk mendapatkan kepastian berkenaan hal ini. Ternyata nama Mat Haron adalah palsu semata-mata. Kata Diyana:-

Apa yang saya boleh pastikan, dakwaan tersebut adalah palsu semata-mata. Nama sebenar Aaron ialah Aaron Mustapha bin Aziz dan bukannya Mat Haron Mustapha Bin Mat Aziz Mat Mustapha seperti yang didakwa dan seperti yang tertulis dalam kad pengenalan berkenaan. Saya juga baru mengetahui berkenaan hal ini melalui Twitter dan belum berkesempatan bercerita kepada Aaron kerana dia masih berehat kerana demam. Jika anda tidak percaya atau menganggap saya mahu menyembunyikan hal sebenar, anda boleh bertanyakan mana-mana produksi yang pernah Aaron bekerja untuk mendapatkan kepastian nama sebenar Aaron daripada pasport miliknya

Kepada si pemula cerita ini, tahniah Abang Nara ucapkan kerana sememangnya April Fool anda berjaya. Kepada Aaron Aziz dan keluarga, sabar sahajalah dengan perkara ini. Makin popular makin banyaklah benda remeh temeh sebegini yang berlaku. Kepada peminat Aaron Aziz, sila tarik nafas lega kerana perkara ini adalah palsu. Apa pun Abang Nara tak kisah pun kalau memang betul nama sebenar Aaron Aziz ialah Mat Haron. Artis gunakan nama komersil adalah perkara biasa dalam dunia hiburan. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 Comments

  1. meeradriana

    April 3, 2012 at 3:43 pm

    kalau nama betul dia Mat Haron Mustapha bin Mat Aziz Mustapha pun aq tetap minat dia..sbb dia best..hihihihi

    • Kipas Susah Mati Neelofa

      April 3, 2012 at 5:25 pm

      hihihihihihihihihihihi……

  2. pandora's box

    April 3, 2012 at 2:57 pm

    ala…ape yg nak di hebohkan..kalau betul mat haron pun..cane ni leh jd top news pun ku x ngerti

  3. benci kontroversi

    April 3, 2012 at 2:49 pm

    Xkesah..asal brlakon mantap..nama sedap mcm miera liyana pon watpa lau
    macam haram

  4. hehehe

    April 3, 2012 at 2:31 pm

    ok gak nama tu best gak per…klasik lagi…btl2 mly punya nama…aku sk..

  5. law

    April 3, 2012 at 1:59 pm

    whether true or not but the person has committed a crime in law for defamation, 1st show the ic (if it is not original) then the person in wrong, 2nd for making fun of the name, so people out there before u do anything must understand law later without no reason u have pay a huge amount for unnecessary things

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top