Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Masjid Suami Izreen Azminda Dengan Isteri Pertama Bakal Roboh

Sejak beberapa minggu lepas, isteri pertama Ude Wahid, Intan Liana Salleh telah memuat naik beberapa Instagram Story yang berunsur sedih.

Terbaru, Kosmo Online melaporkan bahawa Ude, 30, akan melakukan lafaz cerai terhadap Intan Liana, 33, pada petang ini di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Kuala Lumpur.

Ini juga bermakna Izreen Azminda yang berkahwin dengan Ude pada Ogos tahun lepas akan menjadi isteri pertama.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Intan Liana mendirikan rumahtangga dengan Ude pada 2013. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan dua orang anak, Arish Muqri, 3, dan Ariq Muqri, 1

Perkahwinan Ude dan Izreen tidak diketahui oleh Intan. Sebaliknya dia hanya mengetahuinya pada November lepas. – beautifulnara.com

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. Bukanpeminatsapa2

    February 28, 2018 at 9:57 pm

    Kenapa aku baca komen ni semua menyalahkan izreen ja? Aku bukan la peminat dia pun. Tp si udE tu yg ambik keputusan untuk ceraikan isteri dia… Dia jgk la ambik kputusan untuk menduakan intan dlm diam… Kalo lelaki yg baik dia xkn buat mcm tu… Hubungan izreen gan udE tu xkn jd kalo izreen ja yg syok sndiri… Tp tu la.. Intan semua benda ada hikmahnya, maybe Allah buat mcm ni sbb untuk bg ang Hadiah lg best. Just wait n see… N ur Cry n dissapointment will be replace with happiness Insyaallah.. I know, I’ve been there.. Just live ur life n dont stop believing in Allah… Anything can happen. Ameen…

  2. Nina

    February 28, 2018 at 6:31 pm

    Ala takpe ye izreen. Kat malaysia ni ramai jugak perempuan beratus kali lagi lawa&bimbo dari you yang boleh ikut jejak you rampas ude pulak. Masa tu you pulak rasa macam mana kena extend masjid. Kihkihkih.

  3. makcik

    February 28, 2018 at 5:51 pm

    Alahai kesiannya anak2 dia…mak bapak cerai, anak jadi mangsa….kecik lagi pulak tu…sedih…

  4. Sial punya izreen

    February 28, 2018 at 4:58 pm

    Last last ni yg jadi..sedihnya..kesian intan..keasian kt anak2 lg..2 pasang mata woi..terkebil2 pak lari xmo dah kt depa..puaih la hati hang no izreen???

  5. Anonymous

    February 28, 2018 at 4:51 pm

    aku tgk muka izreen ni mmg bnci sgt lah…

    • Sabri Ali @ Nick

      September 27, 2018 at 7:35 pm

      Aku pun

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama