March 25th, 2019

Penyanyi Bella Astillah menerusi akaun Instagramnya meluahkan perasaan tidak puas hati terhadap seseorang yang dipercayai suaminya, Aliff Aziz.

Bella meminta agar Aliff berhenti menjaja cerita kononnya beliau menghalau suaminya itu daripada rumah.

Pada masa yang sama, Bella sekali lagi mendedahkan kecurangan suaminya, kali ini bersama orang lain pula. Ada individu yang mendakwa melihat Aliff di Johor di dalam kereta bersama seorang wanita beberapa hari lalu.

Sebelum ini, Aliff pernah mengecewakan hati isterinya sekitar tahun 2017 apabila dikatakan menjalinkan hubungan dengan pelakon Afifah Nasir. Bagaimanapun, kerana perasaan cinta dan sayang , Bella ketika itu memaafkan suaminya, Aliff juga berjanji beliau akan berubah dan tidak akan mensia-siakan isterinya lagi.

Namun, baru-baru ini  Aliff  ‘kantoi’ curang buat kali kedua bersama pelakon baru, Oktovia Manrose. Berita kecurangan itu didedahkan oleh Bella sendiri dimana beliau menerima kiriman rakaman video daripada seseorang menerusi Instagramnya yang menunjukkan Aliff dan Oktovia mesra dan berhibur di sebuah kelab.

Kontroversi kecurangan Aliff kali ini betul-betul membuatkan Bella kecewa serta sudah tawar hati dan redha sekiranya perceraian adalah jalan terakhir dan terbaik buat mereka berdua.


77 responses to “Masih Tidak Serik, Kali Ini Dengan Perempuan Lain – Bella Astillah Dedah Lagi Kecurangan Aliff Aziz”

  1. Bila says:

    Bella sendiri kata dirinya tahu dan kenal benar perangai suami. Tetapi, setiap kali suami kantoi dgn pelakon wanita/selebriti, mula lah kecoh sana sini, salahkan perempuan lain. Netizen pun simpati. Apa motif Bella ni? Ramai je pasangan artis suami-isteri/bertunang yg bergaduh/curang/salah faham/berpisah/bercerai, tapi senyap hal rumahtangga masing2 walaupun ditanya wartawan.

Loading...