“Masih Salah Perempuan” – Isu Pakcik Buat ‘Onar’ Di Ampaian, Ada Yang Salahkan Isteri Tak ‘Layan’ Suami?

Kehidupan

“Masih Salah Perempuan” – Isu Pakcik Buat ‘Onar’ Di Ampaian, Ada Yang Salahkan Isteri Tak ‘Layan’ Suami?

Terdahulu, tular di rata-rata media sosial video memaparkan tindakan keji seorang lelaki yang dilihat sedang memuaskan nafsu sendiri dengan ‘beronani’ menggunakan pakaian dalam wanita yang disidai di ampaian.

Susulan itu, seorang pengguna Twitter telah memuat naik satu ciapan yang memaparkan beberapa keping gambar komen-komen yang ditinggalkan pada video tersebut.

Advertisement

Menerusi gambar tersebut, dilihat ada segelintir netizen yang malah mempersoalkan dan menyalahkan mangsa wanita terbabit kerana menyidai pakaian dalamnya di luar rumah.

onani

Of course masih salah perempuan tu sebab sidai baju kat luar, salah isteri lelaki tu sebab tak layan nafsu dia, Anything but the perpetrator.

Meninjau di ruangan balas ciapan tersebut, ianya telah menjadi perdebatan dalam kalangan netizen apabila ada juga yang menyalahkan isteri lelaki berkenaan yang didakwa tidak melayan nafsu suaminya.

So salah kita ke nak sidai baju bagi kena matahari? Orang tu elok dah sidai hat pakaian dalam tersorok disebalik dinding maknanya dia pun reti malu. Aku tak boleh brain tetappp orang nak salahkan si penyidai baju. – netizen

“Lelaki punya nafsu, perempuan dipersalahkan,” tulis seorang netizen.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Warga emas cium baju dalam
9 bulan lalu

(VIDEO) Tak Sedar Aksi L*cah Diperhatikan, Lelaki Ini Dilihat 'Asyik' Hidu Pakaian Dalam Wanita

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. AKU

    March 16, 2022 at 3:30 pm

    Betulll..sekali yg trending, perempuan mana pernah salah..macam tak pernah hidup dekat dunia punya statement..harap2 lelaki yg cakap macam tu kena langgar dgn lori biar mati terus, hidup xpernah nak senangkan orang baiklah pegi mati

Loading...