Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Masih Kekal Berhijab, Fathia Latiff Nafi Hidap Bipolar

Pelbagai kontroversi melanda pelakon Fathia Latiff termasuklah gosip mengatakan beliau sudah tidak lagi bertudung.

Advertisement

Masih lagi cuba memperbaiki dirinya, Fathia menjelaskan beliau masih lagi kekal berhijab dan menafikan dakwaan mengatakan drinya menghidap penyakit bipolar.

Ya, saya masih berhijab sepenuhnya dan I learned from my mistake. InsyaAllah saya mahu menjadi insan yang lebih baik dan terima kasih kepada semua yang telah support Fathia sehingga menjadikan saya seorang manusia yang lebih baik. Apa yang terjadi sebelum ini telah menjadikan diri saya yang sekarang.

Oh, bipolar? Alhamdulillah sebenarnya itu semua tidak benar. Saya makin okay berkat kesabaran dan saya juga banyak luangkan masa bersama keluarga. Saya tidak jalani apa-apa rawatan cuma saya cuba improve diri saya untuk jadi lebih baik.

Harapnya Fathia diberikan kekuatan untuk terus memperbaiki dirinya dan jangan tertekan dengan persepsi orang lain.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 Comments

  1. Anonymous

    April 2, 2019 at 1:18 pm

    siapa pernah sebilik dgn dia kat U dlu tau la dia cmna. dr dlu smpai skrg fathia is fathia. tak berubah pon. dan tak pernah berubah.

  2. Anonymous

    April 2, 2019 at 9:38 am

    comel je fathia pakai tudung mcm tu..skrg ni org pakai tudung ikut fesyen nmpk trying too hard tp serabut la..simple is nice..kita doakan fathia terus istiqamah je dan bantu dia supaya x jadi merapu2 tu..

Loading...
To Top