April 1st, 2019

Pelbagai kontroversi melanda pelakon Fathia Latiff termasuklah gosip mengatakan beliau sudah tidak lagi bertudung.

Masih lagi cuba memperbaiki dirinya, Fathia menjelaskan beliau masih lagi kekal berhijab dan menafikan dakwaan mengatakan drinya menghidap penyakit bipolar.

Ya, saya masih berhijab sepenuhnya dan I learned from my mistake. InsyaAllah saya mahu menjadi insan yang lebih baik dan terima kasih kepada semua yang telah support Fathia sehingga menjadikan saya seorang manusia yang lebih baik. Apa yang terjadi sebelum ini telah menjadikan diri saya yang sekarang.

Oh, bipolar? Alhamdulillah sebenarnya itu semua tidak benar. Saya makin okay berkat kesabaran dan saya juga banyak luangkan masa bersama keluarga. Saya tidak jalani apa-apa rawatan cuma saya cuba improve diri saya untuk jadi lebih baik.

Harapnya Fathia diberikan kekuatan untuk terus memperbaiki dirinya dan jangan tertekan dengan persepsi orang lain.

Sumber Berita : Media Hiburan


11 responses to “Masih Kekal Berhijab, Fathia Latiff Nafi Hidap Bipolar”

  1. Anonymous says:

    siapa pernah sebilik dgn dia kat U dlu tau la dia cmna. dr dlu smpai skrg fathia is fathia. tak berubah pon. dan tak pernah berubah.

  2. Anonymous says:

    comel je fathia pakai tudung mcm tu..skrg ni org pakai tudung ikut fesyen nmpk trying too hard tp serabut la..simple is nice..kita doakan fathia terus istiqamah je dan bantu dia supaya x jadi merapu2 tu..

Loading...