Written by Bella | April 1st, 2019

Pelbagai kontroversi melanda pelakon Fathia Latiff termasuklah gosip mengatakan beliau sudah tidak lagi bertudung.

Masih lagi cuba memperbaiki dirinya, Fathia menjelaskan beliau masih lagi kekal berhijab dan menafikan dakwaan mengatakan drinya menghidap penyakit bipolar.

Ya, saya masih berhijab sepenuhnya dan I learned from my mistake. InsyaAllah saya mahu menjadi insan yang lebih baik dan terima kasih kepada semua yang telah support Fathia sehingga menjadikan saya seorang manusia yang lebih baik. Apa yang terjadi sebelum ini telah menjadikan diri saya yang sekarang.

Oh, bipolar? Alhamdulillah sebenarnya itu semua tidak benar. Saya makin okay berkat kesabaran dan saya juga banyak luangkan masa bersama keluarga. Saya tidak jalani apa-apa rawatan cuma saya cuba improve diri saya untuk jadi lebih baik.

Harapnya Fathia diberikan kekuatan untuk terus memperbaiki dirinya dan jangan tertekan dengan persepsi orang lain.

Sumber Berita : Media Hiburan

11 responses to Masih Kekal Berhijab, Fathia Latiff Nafi Hidap Bipolar

  1. Rin says:

    Muaknya dengan orang orang yang hipokrit, kejap pakai, kejap buka, tak ade rase segan silu kepada Tuhan lagi dah

  2. Lady says:

    I respect her trying to mempopularkan bare face. Mostly rakyat m’sia skarang relying on make up utk konfiden bagai. Raikan kulit anda kerana yang asli lebih cantik. Diharap banyak lagi yg support gaya hidup cengini.

  3. meetomato says:

    macam mane yer awak improvekan diri?

    • SusterNgesot says:

      @meetomato harus ditanya pada dirimu sendiri, diri kamu sok bagus. Apa kamu sampoerna kayak rokok aja..Pada aku dia berusaha itu yg penting yg udah lalu gpp kok. Dia ngak terus putus tapi nah mencuba! Itu yang penting! Ayoh fatiya terus lawan!!!

  4. WickEd says:

    Give her a chance la…kita semua manusia akan membuat silap besar atau kecik cuma bezanya dia popular jadi semua org tau…dia ada talent rupa pun ada…sekarang susahla nak cari bakat…doakan aja moga dia betul2 berubah…Fathia clean up ur act, jgn terus biarkan diri jatuh, bangun semoga u betul2 berubah kearah kebaikan…Aamin. Salaam Israk Mikraj.

  5. Anonymous says:

    Fathia be strong even though u got bad experienced down and fall,please raised up and be confident move on gil,kita rindu kan arianarose yg kental,clean up and start new life and pls do come back and get back into acting u got talent,pretty somemore so fight bck what u have lost and mudahan u wil get a nice man in ur life sooner.

  6. Anonymous says:

    comel je fathia pakai tudung mcm tu..skrg ni org pakai tudung ikut fesyen nmpk trying too hard tp serabut la..simple is nice..kita doakan fathia terus istiqamah je dan bantu dia supaya x jadi merapu2 tu..

  7. Anonymous says:

    siapa pernah sebilik dgn dia kat U dlu tau la dia cmna. dr dlu smpai skrg fathia is fathia. tak berubah pon. dan tak pernah berubah.