Written by Bella | June 26th, 2018

Sudah putus cinta dengan Zahirah Macwilson beberapa bulan lalu, kini pelakon Zul Ariffin dikatakan sudah kembali bersama bekas kekasihnya Gayatri Su Lin Pillai. Masih mengekalkan hubungan yang baik meskipun sudah berpisah, adakah benar cinta mereka sudah bertaut kembali?

Gayatri juga mengakui cukup selesa berkawan dengan Zul dan tidak menolak andainya mereka ditakdirkan mempunyai jodoh bersama.

Dari dahulu lagi saya tidak pernah untuk komen mengenai perkara ini dan saya biarkan apa juga telahan yang ingin orang katakan. Apa yang boleh saya katakan kami memang baik malah saya selesa berkawan dengan Zul. Jujurnya, saya selesa dan memahami dia sebagai seorang sahabat. Soal jodoh, itu semua di tangan Tuhan.

Pada masa yang sama, Gayatri tidak menafikan beliau ada mengunjungi keluarga Zul pada sambutan hari raya Aidilfitri yang lalu memandangkan beliau turut mempunyai hubungan yang akrab dengan keluarga aktor kacak itu.  Ehem, Zul pun sudah ‘single’ dan kalau ada jodoh mereka berdua, pasti tidak akan kemana bukan?

Sumber Berita : mStar Online

27 responses to Masih Berkawan Baik : Gayatri Serah Jodoh Dengan Zul Ariffin Kepada Tuhan

  1. sofia says:

    gayatri ni x fotogenik… aku penah nampak dia kt luar..dia ni lawa sebenarnya…putih, tinggi, elegant…..br aku tau nape zul kenan sgt…..

    24

    0
    • Anonymous says:

      Oh ye? Kat gambr nampak tua. No wonder zul ni bekenan

      4

      0
    • wonder why says:

      really? tetek pun nampak
      dah layut…kat luar cantik ya..
      ok2…

      kadang orang lelaki ni suka yg matang.. yg independent… tats y lelaki kadang suka yg janda dr anak dara…derang matang kot kan…

      i bukan cakap gaya ni janda tau…jgn salah faham…gaya tua dr zul kan..
      Ya mungkin jodoh depa kot kan..

      9

      1
    • Anonymous says:

      Oh yeke. Itu lah nampak mcm tua berkedut. Tp sejarah Zul semua dgn pmpn lawa so aku caye ko. Hihi. Tp Zul ni mmg kena pmpn cool mcm Gayatri sbb dia tu spesis self-centre. Gaya je yg boleh hadap dia.

      8

      0
    • Anonymous says:

      kau nampak dia time bila?? aku and kawan2 pernah jage dia kot and team JRevolusi time dorang promo movie – muka tak lawa bole lah jugak cover kalau perangai tu elok! sama je perangai poyo sombong mcm zul, berlagak gila wei!

      sorry bukan nak kutok, tapi nampak sangat dia dah tua. muka berkedut! tinggi besar mcm size lelaki – tapi memang kena lah dgn Zul. dua2 pon besar!

      Gaya ni betol sayang kat Zul ni .. walau Zul masih dgn Zahirah pon dia masih bergayut dgn keluarga Zul.. jadi berbaloi lah penantian dia selama ni .. dapat jugakk rampas balik dari zahirah ..

      Zul ni gila status je, selagi Gaya bole jadi kan dia hero filem, bawah ketiak Gaya je lah dia duduk ..

      11

      1
      • youu says:

        agreed 100%…sangkar the movie, jrevolusi2, drama a340 & hantu kak limah even watak zul just sampingan jer…ni semua production gaya..zul promote kat ig dia mcm dia main actor..bukan beraya umah zul jer, pergi bercuti kat phuket ada gaya sekali..gigih tak gaya nak balik zul..kawin jer senang..sebab xde gaya ni ko xde apa2 zul…

        3

        0
      • maiya says:

        agree…without gaya…who is zul..dia bnyk terhutang budi dgn gaya..so kawin jer

        0

        0
  2. El says:

    Masih gadis atau sudah janda

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sbb nmpk tetek dh layut..kata wonder why…9.43pm

      1

      0
      • Anonymous says:

        Korang ni sampai ke tetek kawan tuh korang spot.. Lain lain bahagian spot juga kah??

        3

        0
      • wonder why says:

        umur di dah 55 tahun lah… kawin tuk zuriat mmg takderlah kot.. dah nak monopos.. peremouan more than 40 tak disarankan beranak dah..baik tuk ibu n jugak baby bakal
        lahir.

        agaknya dah tak tegang dah kot ke camna…?
        benda tu aset kit.. dia pun tayang sekai gitu.. mmglah org nampak .. apooo lah…
        anonymous 8:40am

        1

        2
        • wekkkkkkk says:

          55..tahun ni ke..klau tahun ni mungkin akn menikah bsr-bsran..epf Gaya dh boleh support wedding of the year.
          Mesti sanggup kuar punya…sedangkn sanggup tunggu Zul ni.

          hihihihihi

          0

          1
  3. Jojo says:

    Mereka sangat sesuai dengan muka seiras. Dua2 muka Maskuline…harap2 Zul tak tunggu lama2 Gayatri dah lebih 50an nanti susah Pula nak dapat zuriat.

    0

    2
  4. Fabulous Fan says:

    Maaf Gayatri ni perempuan tulin Ker? Sebab muka agak keras dan badan tegap seperti lelaki. I jumpa kat luar muka kertu.

    3

    3
    • Anonymous says:

      Lgi satu…nk tanya…janda ke andrtu.
      Klau andrtu..kenapa londeh je yg tu…layut

      3

      2
      • Anonymous says:

        Alaaa… sebab dia honest. Tak pakai yang padding tebal. Ramai je orang pompuan menipu pakai bra padding tebal. nampak la voluptuous nya.

        7

        0
        • Anonymous says:

          yg tak pakai padding tebal pun tak lah layut mcm gaya ni
          pakai bra push up tak membantu pun kalo dah layut teruk

          1

          0
  5. Anyn says:

    Zul ripin = kamal adli
    Player

    2

    0
  6. ciK piNgu says:

    kesian gaya duk tgu jul.

    jul ni kenapa eh takde yg dia seriuskan sejak zmn ngn abby lagi? ke takut saham jatuh> ak rse di abukan fikir saham jatuh tp blm puas test market.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    55 thn ker… salon mane agaknya dia hilang kan kedut2 tua tu… kawin nnti kene lagi gigih cari top salon

    0

    0
  8. xo says:

    55 tahun, umur pencen da kan

    1

    0
  9. nina says:

    zul pergi phuket pon gaya ikut tau…sangkar movie, jrevolusi2 dgn citer drama 13 jam A340 semua gaya punya tau..konfem zul semua hero..kawin jer dgn gaya..duit x habis tujuh keturunan…

    1

    0

Leave a Comment

Optional