Masih Berfikir Mahu Muat Naik Bukti Video Di IG Ataupun Tidak – Bella Astillah

Hiburan

Masih Berfikir Mahu Muat Naik Bukti Video Di IG Ataupun Tidak – Bella Astillah

Semalam, Bella Astillah memberitahu beliau sudah pun berjumpa dengan suaminya, Aliff Aziz dan menunjukkan bukti video kecurangannya berhibur di kelab malam bersama Oktovia Manrose. Aliff hanya mampu terdiam dan mengaku bersalah serta meminta maaf di atas perbuatannya itu.

Advertisement

Tidak dinafikan, sekarang ini netizen memang ternanti-nantikan saat video tersebut di dedahkan tetapi kata Bella beliau masih berfikir dan berbincang dengan keluarganya sama ada mahu berkongsi video itu untuk tatapan umum ataupun tidak.

Bagaimanapun, Bella menegaskan beliau sama sekali tidak akan memadam status mengenai suaminya curang kali kedua yang dimuat naik di akaun Instagramnya.

Saya takkan buang status itu. Saya berfikir banyak kali sebelum memuat naik. Saya tidak berasakan ia tindakan salah atau terburu-buru.  Malah, saya masih berfikir dan sedang berbincang dengan keluarga sama ada mahu memuat naik bukti video di IG atau tidak.

Bella turut memberitahu suaminya itu sudah sembilan hari tidak balik ke rumah. Malah, pertemuan antara mereka sebelum ini juga bukan di rumah. Apa yang berlaku membuatan hati Bella terluka dan tawar hati untuk meneruskan perkahwinan mereka. Redha sekiranya perceraian adalah jalan terakhir.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

48 Comments

  1. anon

    March 3, 2019 at 8:34 am

    suami kaki perempuan
    bini kaki expose
    sama je korang ni
    sudah2 lah tu
    semak ar ..
    si bini nak expose ,,dia lah paling comel ..paling cantik //semak

  2. cik planet

    March 2, 2019 at 2:59 pm

    bende smue da tau kan laki ko tu kaki betina dah la!! semak lak nk kecoh2 lg video.. tu la jgn lgi pkai kain nipis nampak spender kt tepi pantai haukkkkkkkk!! ko dgn laki ko pon sme je sbnrnye !!!

  3. Anonymous

    March 2, 2019 at 2:29 pm

    to my opinion bella-u got experienced bad one wit aliff,u had given him a chance,ya.so I gues u better be independence and move on -masa anak seorg ni la u can leave him-aliff man is man-if he is so crazy bout women let him has dat life one day wen he got a new wife and bini dia pula curang and then only he opens his eyes how pain it was-things comes around goes around-or may b u some day some guy crazy bout u bella baru dia sedar,i guess u better be a single mother and u can clam nafkah frm aliff,i think u can raised ur son better than aliff.u deserve to have a new gd man in ur life,bella.piss off wit aliff.

  4. Solo

    March 2, 2019 at 7:21 am

    Bella ko ni lbh kurang bini c dato fazli

  5. benci 2 idiots

    March 1, 2019 at 10:16 pm

    lawa pe dia ni idong pun kepek …. harapkan mekap je … patut la laki ko sibuk gan betine lain mungkin dah bosan gan kau bella oiii sama² idiots dah tau laki ko mcm cibai still nak bersama lg bukan setakat kaki betine je laki ko tu penipu pencuri lagi layak humban je!!!

Loading...