June 4th, 2020

Pelakon cantik, Wawa Zainal membuat pengakuan di Instagram bahawa dia tidak memiliki peralatan pinggan mangkuk mahal ataupun yang sedang rancak tular dalam kalangan suri rumah.
Dia yang memuat naik foto memaparkan dua buah pinggan dipercayai didapati secara percuma dengan setiap belian barangan penjagaan diri itu turut mengakui pinggan tersebut itu telah digunakan sejak mula berkahwin dan masih kekal sehingga kini.

View this post on Instagram

kite xde pinggan mahal2,pinggan viral pun xde.. pinggan free ubat gigi darlie je ada?? pinggan ni dari zaman memula kahwin dgn aeril lagi. masih ada lagi smpi skg?

A post shared by Wawa Zainal ®? (@w4w4_zainal) on

“Kite xde pinggan mahal-mahal, pinggan viral pun xde, pinggan free ubat gigi darlie je ada,”

Netizen yang mengikuti perkembangan Wawa di Instagram turut memberi reaksi yang sama. Nampaknya ramai rakyat Malaysia mempunyai pinggan percuma di rumah masing-masing.
Apa yang penting, bukan kemewahan perhiasan pinggan mangkuk yang dijadikan ukuran tetapi apa yang dihidang kepada keluarga itu menjadi penguat ikatan kasih sayang.


2 responses to ““Masih Ada Sampai Sekarang..” Wawa Zainal Pakai Pinggan Free Ubat Gigi Sejak Awal Kahwin”

  1. Anonymous says:

    Bukan jenama pinggan jadi ukuran… tidak kisah lah free Sabun, Ubat gigi, etc. Yang penting dalam keadaan elok, siapa juga yang kisah kita sendiri yang guna.

  2. Anonymous says:

    bosannye blog nara ni dah tade orang komen mcm dulu. dulu meriah sekarang owner blog ni sibuk nak kejar untung amik iklan byk2. kepuasan pembaca tidak diendah lagi

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Loading...