Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Masih Ada Sampai Sekarang..” Wawa Zainal Pakai Pinggan Free Ubat Gigi Sejak Awal Kahwin

Pelakon cantik, Wawa Zainal membuat pengakuan di Instagram bahawa dia tidak memiliki peralatan pinggan mangkuk mahal ataupun yang sedang rancak tular dalam kalangan suri rumah.
Dia yang memuat naik foto memaparkan dua buah pinggan dipercayai didapati secara percuma dengan setiap belian barangan penjagaan diri itu turut mengakui pinggan tersebut itu telah digunakan sejak mula berkahwin dan masih kekal sehingga kini.

Advertisement

“Kite xde pinggan mahal-mahal, pinggan viral pun xde, pinggan free ubat gigi darlie je ada,”

Netizen yang mengikuti perkembangan Wawa di Instagram turut memberi reaksi yang sama. Nampaknya ramai rakyat Malaysia mempunyai pinggan percuma di rumah masing-masing.
Apa yang penting, bukan kemewahan perhiasan pinggan mangkuk yang dijadikan ukuran tetapi apa yang dihidang kepada keluarga itu menjadi penguat ikatan kasih sayang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    June 5, 2020 at 10:00 am

    Bukan jenama pinggan jadi ukuran… tidak kisah lah free Sabun, Ubat gigi, etc. Yang penting dalam keadaan elok, siapa juga yang kisah kita sendiri yang guna.

  2. Anonymous

    June 5, 2020 at 8:41 am

    bosannye blog nara ni dah tade orang komen mcm dulu. dulu meriah sekarang owner blog ni sibuk nak kejar untung amik iklan byk2. kepuasan pembaca tidak diendah lagi

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top