“Masha-Allah, Lelaki Yang Kacak” – Cukup Sebulan, Lisa Surihani Kongsi Wajah Anak Ketiga

Hiburan

“Masha-Allah, Lelaki Yang Kacak” – Cukup Sebulan, Lisa Surihani Kongsi Wajah Anak Ketiga

Mesti ramai peminat yang tak sabar mahu melihat wajah anak ketiga pasangan Yusry dan Lisa Surihani, Yunos Lalith kan?

BACA:

Advertisement

Cukup sebulan anak ketiga itu lahir, Lisa akhirnya berkongsi wajah Yunos menerusi sebuah entri di laman Instagram miliknya baru-baru ini.

“Bismillah. Mengimbas semula sewaktu Yunos balik ke rumah dari hospital dan rambutnya masih ada lagi. Pejam celik sudah sebulan anak Mommy. Lang (panggilan anak ketiga) ikut muka siapa ini?”

Melihatkan wajah Yunos yang sedang tidur sambil tersenyum itu, rata-rata rakan selebriti dan peminat tidak dapat menahan daripada memuji kecomelannya.

Ujar Siti Elizad,

“Alhamdulillah. Sedapnya bau bayi. Moga jadi anak yang soleh Yunos.”

Malah Fazura juga terpegun melihat wajah bayi tersebut,

“Masha-Allah. Lelaki yang kacak. Sayang Yunos,” tulis pelakon Fazura.

lisa surihani

Comel betul kan Yunos?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Brunes tiruan

    July 16, 2021 at 2:13 pm

    moga2 lisa tak bg filter asal nak upload gmbr baby utk tunjuk kn anak dia comel.. bkn mcm pelakon tu, asal update psl anak, msti filter, knp? x comel ke x filter?

    • brunes

      July 16, 2021 at 3:25 pm

      u mean fatima ke? biar lah dia nak bagi muka anak dia filter, sama saja pakai filter atau tak masih comel kan budak lagi. lain lah kalau dia edit sampai background pun bengkok boleh lah kau cerca kaw kaw. kat norway itu satu offence hokeyyy

    • Anonymousjugak

      July 16, 2021 at 3:40 pm

      Brunes tiruan…takyah lah kutuk baby cian, nak kutuk mak dia takpe hahaha…baby jgn okay

Leave a Reply to Brunes tiruan Cancel reply

Loading...