Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Masalah Visa, Neelofa Tidak Dapat Berangkat Ke Makkah?

neelofa

Hasrat selebriti popular, Neelofa untuk menunaikan ibadah haji buat kali kedua terbantut gara-gara menghadapi masalah visa.  Neelofa dan beberapa jemaah haji yang lain tidak dapat berlepas ke Makkah sejak dua hari lalu.

neelofa

Advertisement

Bagaimanapun, atas bantuan beberapa pihak, akhirnya masalah visa mereka berjaya diselesaikan. Neelofa menerusi akaun Instagramnya meluahkan rasa syukur kerana ramai yang sudi membantu dengan penuh rasa ikhlas untuk menyelesaikan masalah visa tersebut.

Mungkin ramai yang belum tahu yang saya dan ramai jemaah lain tak dapat berangkat ke Jeddah dua malam lepas atas masalah visa.

neelofa masalah visaneelofa visa

Alhamdulillah setelah hampir dua hari, akhirnya masalah visa diselesaikan dan Insya-Allah akan ke Makkah esok ( hari ini).

Sebelum ini, Neelofa dijadualkan berangkat ke Makkah pada 4 Ogos tetapi ditunda kerana masalah visa. Kali pertama Neelofa menunaikan haji adalah pada tahun 2016.

neelofa hajiSemoga ibadah Neelofa dan keluarga berjalan lancar serta akan mendapat haji mabrur.

Sumber Berita : Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. Noname

    August 8, 2019 at 1:36 am

    Nk buat ibadat elok la dlm senyap..
    Nk berangkat pn announce bagai..
    Budaya sekarang..
    Cukup la Allah saja tau keikhlasan kita
    Sbb ramai lagi x berupaya pergi dek quota yg terhad..
    Bersyukur dpt buat haji berulang kali
    X yah kut dicanang dlm socmedia..
    Ujian pd jemaah2..petugas2..dll

  2. faraj

    August 7, 2019 at 10:27 pm

    mesti lah tk dpt Visa…berlagak sana2 sini last2 Bank Negara CCRIS..hmmm

  3. JERNIH HEIGHTS SDN BHD

    August 7, 2019 at 5:51 pm

    ustaz dusuki pun ada

    • AK2.O

      August 7, 2019 at 8:23 pm

      Aku bila tengok Dusuki ni..mesti teringat yang dia tak bagi Tun M ziarah kubur Arwah Tok Guru Nik aziz…Siap pegi kunci bagai pintu kubur….

  4. Anonymous

    August 7, 2019 at 5:49 pm

    So mcmane dgn jemaah yg dah terkandas dekat jeddah tu dgr news kata akan dihantar balik dlm hari ni or esok lusa.. Kesiannye. See even dah sampai sana kalau Allah x izinkan tetap x dapat jejakkan kaki ke mekkah.

Loading...
To Top