Masa Ni Saya Dah Pandang Jodoh Saya Tapi Dia Tak Pandang – Fattah Amin ‘Throwback’ Kali Pertama Bertentangan Mata Dengan Fazura

Hiburan

Masa Ni Saya Dah Pandang Jodoh Saya Tapi Dia Tak Pandang – Fattah Amin ‘Throwback’ Kali Pertama Bertentangan Mata Dengan Fazura

Benar kata orang, jodoh itu adalah rahsia Allah SWT. Siapa sangka dahulunya Fattah Amin yang hanya berlakon watak ‘extra’ dalam filem Manisnya Cinta Di Cappadocia lakonan Nur Fazura kini sudah menjadi suami kepada aktres jelita itu.

Malah, Fattah sempat memuat naik foto ‘throwback’ saat pertama kali bertentangan mata dengan isteri tercinta sewaktu penggambaran filem tersebut sekitar tahun 2013 dengan kapsyen “Masa ini saya dah pandang dah jodoh saya tapi dia tak pandang saya pun.”

Advertisement

Fazura juga sempat memberikan komen yang agak ‘sweet’. Amboi memang romantis dan bersemut habis ya pasangan merpati dua sejoli ini.

Foto itu juga mencuri perhatian netizen yang juga tidak menyangka pasangan ini akan mempunyai jodoh bersama.  Tidak kurang juga ada yang memberikan komen yang kurang enak dan mengatakan ketika itu Fattah tidak dipandang kerana masih belum cukup kacak dan popular.

Kalau sudah jodoh tidak kemana. Kami mendoakan agar pasangan ini akan kekal bahagia sehingga akhir hayat. Eh, tidak lama lagi genaplah setahun mereka berkahwin kan? Mesti Fattah dan ada kejutan istimewa buat Fazura.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

44 Comments

  1. Acik onion

    November 7, 2018 at 12:09 am

    Andai takdir jodoh dh jauh dari mata dan hati, sila buat statement ya. Jgn nk putaq2 pulak na…

  2. Bukan dengan sam ke

    November 6, 2018 at 11:36 pm

    Bukan ke masa ni pajura claim dia tgh bercinta ngan sam? Kompius jap. Pandang jadah?

    • tipahhhh

      November 7, 2018 at 9:29 am

      Hahaha baru nak ckp, time ni dia claim dia bersinta dgn sam tapi krik2 oleh sam, tu yg syatilla menghamuk even masa tu declare as kawan rapat jurrrrr.. I dont care about fattah sbb dia mmg hot, tapi aku care apsal pompuan cam pajura, syatilla boleh suka si katek sam tu…ha.ha.ha.

  3. Anonymous

    November 6, 2018 at 6:18 pm

    Alahaiiii…ramai nye lah yg nak kutuk Fattah n Fazura. Dah jadi suami isteri yang sah pun. Tak payah lah nak ungkit pasal perempuan2 lain yg korang pun x tau cerita sebenar. Dah Allah berkati masing2 dgn jodoh masing2 dan perjalanan jodoh mereka pun dipermudahkan sangat. So tak payah lah ada yang butthurt sampai nak lawan takdir Allah. Sukahati diaorang lah nak throwback kat IG diaorang sendiri. Tak payah menyebok kalau tak suka.

  4. Anonymous

    November 6, 2018 at 12:52 pm

    Dah mcm budak wicet bercinta je diorng ni. X habis2 lagi nk jadi sakai..

    • Anonymous

      November 6, 2018 at 2:38 pm

      Dah sendu..kne la throwback…huhu..bakat or pencapaian nk tnjuk x da mna sngt..terpaksa la tnjuk adegan2x berlendir diorg..auwwww..

  5. Jemu jeman

    November 6, 2018 at 12:32 pm

    Org dh muak la sweet kau lakibini..org dok tunggu bila bini kau ngandung pulak..tu baru berita sweet.. throwback bagai..alahai…dulu bkn main rahsia2 lg..gi Umrah sama2 lum nikah…ada molek perangai ke tu?? Bkn muhrim bersweet kat tanah suci..buat spekulasi..cukup..cukup..lh tu ..kami dh nk muntah ijou…jaga bini baik2 dh lh kasi dia tutup aurat tu..kau yg jawab nnti tau..

Loading...