“Maruah Pergi Mana?”- Elly Mazlein Berang Teknik Pemasaran Melampau Peniaga Online

Hiburan

“Maruah Pergi Mana?”- Elly Mazlein Berang Teknik Pemasaran Melampau Peniaga Online

Penyanyi dan juga pelakon, Elly Mazlein meluahkan rasa kesal dan berang dengan sikap sesetengah peniaga yang melakukan strategi pemasarang yang melampau dan ‘bukan-bukan’ untuk tujuan pemasaran.

Elly Mazlein
2 bulan lalu

Elly Mazlein Dah Mula Cuti Bersalin, Bakal Timang 'Baby Boy'

Advertisement

Kata Elly, teknik pemasaran yang berunsurkan lucah dan melampau seolah-olah telah memperlihatkan seseorang wanita itu tiada maruah dan tidak mempunyai perasaan malu.

Instagram Elly MazleinSumber : Media Hiburan  

Perkara tersebut dikongsikan Elly menerusi sebuah hantaran di Instagram Story miliknya, baru-baru ini.

Ni nak cakap sikit, sakit betul hati aku. Sesiapa yang nak jual produk, jual betul-betul la. Marketing elok-elok la sikit. Ni bagi video goyang? buah dada la..wanita bertudung joget-joget bergegar-gegar. Apa benda ni? Maruah pergi mana? Tak tau malu ke?

Terdahulu, tular di media sosial mengenai tindakan seorang usahawan kosmetik terkenal yang telah mempromosikan barang jualan dengan gaya yang tidak senonoh.

Advertisement

Perkara tersebut turut mendapat perhatian pendakwah terkenal PU Syed dan juga Ustazah Asma Harun yang terpanggil untuk memberi nasihat dan teguran kepada usahawan tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram Elly Mazlein

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Vasssss!!

    October 9, 2021 at 8:57 pm

    Kak KM tu dgn adik bradik anak2 dia semua melucah..

    • Junaidi Syarif

      October 10, 2021 at 9:09 pm

      TOTALLY AGREE!! SHAME ON HER!! THE WOMAN IS FROM OBSCENE TYPE.

  2. Junaidi Syarif

    October 9, 2021 at 8:27 pm

    AGREE!! DEAR LIANA ROSLI, SHAME ON HER!!

  3. Sabri Ali @ Nick

    October 9, 2021 at 8:25 pm

    PREFER ELLY MAZLEIN THAN LIANA ROSLI!! Elly nih jenis sopan santun dan senonoh walaupun tanpa tudung, sementara Liana Rosli (Kak KM) jenis lucah.

  4. Anonymous

    October 9, 2021 at 8:24 pm

    PREFER ELLY MAZLEIN THAN LIANA ROSLI!! Elly nih jenis sopan santun dan senonoh walaupun tanpa tudung, sementara Liana Rosli (Kak KM) jenis lucah.

  5. Armadan Hamdan

    October 9, 2021 at 8:23 pm

    TOTALLY SALUTE WITH ELLY MAZLEIN. Elly nih jenis sopan santun dan senonoh walaupun tanpa tudung, sementara Liana Rosli (Kak KM) jenis lucah.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...