May 6th, 2011

Abangnara respek betullah dekat ibu-ibu yang bekerja walaupun dah berkahwin dan ada anak suami. Bayangkan setiap hari kita pergi kerja, balik kerja. Lepastu setiap hari jugakla kita stress dengan masalah trafik kat KL ni yang tak pernah selesai.

Tapi ibu-ibu  ini  memang hebat sebab lepas habis masalah pejabat dan trafik jem, diorang boleh uruskan hal rumah tangga pula seperti masak makan malam untuk keluarga ataupun mengajar anak membuat kerja sekolah. Jadi bila sebenarnya ibu-ibu ni berehat? Kan indah kalau mereka dapat berbaring sambil diurut dengan persekitaran yang santai macam kat bawah ni.
tajriispa

tajrii spa

Kalau ada masa nak rehat pun bagi ibu-ibu ni mungkin hujung minggu je. Jadi apa kata minggu ni para suami ataupun anak hadiahkan rawatan spa kepada wanita hebat dalam hidup anda. Kalau korang tak tahu nak hantar ibu atau isteri tersayang pergi spa mana, cadangan Abangnara, korang hadiahkan ibu-ibu ni rawatan di spa yang santai seperti tajriispa supaya dapat kurangkan sikit tekanan hidup yang tak habis-habis tu.

tajrii spa

Ada pelbagai jenis rawatan yang korang boleh cadangkan kepada ibu dan isteri tersayang. Antara rawatan massage yang boleh korang hadiahkan adalah Relaxing Massage, Hot Stone Massage, Back, Neck&Shoulder Massage. Selain tu korang boleh juga hadiakan rawatan muka ataupun facial.

tajriispa

tajriispa

Jangan risau sebab harga rawatan dekat spa ni sangat berpatutan dan sesiapa yang berminat bolehlah datang sendiri ke tajriispa ataupun terus hubungi untuk appointment. Bagi sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang tajriispa yang terletak dekat Melawati Urban ni, korang boleh lawati laman web  di sini tajriispa.

p/s: Selamat Hari Ibu~


Comments are closed.

Loading...