Mari Bersenam Bersama CowCow (Video)

Trending

Mari Bersenam Bersama CowCow (Video)

Bersenam

Kepada mereka di luar sana yang rase berat badan dah start naik time musim raya ni, apa kata kite cuba bersenam sikit untuk menurunkan berat badan.

Advertisement

Video senaman yang saya nak kongsikan di bawah ni sangat la menarik kerana senaman ini dapat mengempiskan bahagian-bahagian pada badan terutamanya “perut”.

Jom bersenam……

Cowcow merupakan kumpulan pelawak jepun yang terdiri daripada TADA dan YOSHI. Lawak ataupun lebih dikenali sebagai “NETA” bersenam mereka ini telah mendapat perhatian dari pelbagai media di luar negara.

Kalau tengok kat youtube tu, banyak la versi negara-negara lain. Apa pun versi negara Malaysia cuma ada di dalam bahasa inggeris.

     Versi Malaysia     

Harap mencuba ya semua…..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.