Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Manis Dan Cantik Bertudung, Kini Giliran Linda Hashim Berhijrah?

Pelakon Linda Hashim yang juga isteri kepada Beego dilaporkan telah tampil imej berhijab sejak ramadhan yang lalu.

Jika dilihat kebiasaannya artis hanya bertudung untuk menghormati bulan Ramadhan dan selepas tamatnya bulan suci itu, keadaan akan kembali seperti biasa. Tetapi lain pula buat aktres ini apabila dia sering saja memuat naik gambarnya mengenakan hijab di Instagram.

Advertisement

View this post on Instagram

2syawal20 #latepost

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

Advertisement

 Linda juga baru-baru ini telah memuat naik sebuah video memaparkan dirinya yang manis bertudung bersama dengan suaminya, Beego. Rata-rata peminat yang mengikuti perkembangan dia dan suami memuji penampilannya kini.

View this post on Instagram

Assalamualaikum semua kesayangan Linda?? . Ok guys Linda nak share apa yang Linda & Beego amalkan hari hari untuk suplement kulit dan dalaman kami. Mostly yang jumpa we all akan tanya macamana jaga skin, mcmana nampak awet muda, nampak bertenaga dan walaupun dah ada anak 3 still slim dan perut tak buncit langsung. sebenarnya Linda sendiri pun tak perasan sebelum ni. Bila dah ramai sangat yang cakap macamtu, Linda memang terus yakin yang Jus Dara Vogue ni lah puncanya sebab Linda n Beego tak pernah miss minum JDV ni. Yang bestnya Jamu moden ni Suami isteri boleh minum so adil lah kan ? . Banyak kelebihan jamu ni terutamanya untuk dalaman perempuan. U olls boleh tengok testimoni2 best kat ig @jusdaravogue_hq @jusdaravogue_hq, atau u olls boleh DM untuk pertanyaan info lain. . Jom follow Linda minum Jus Dara Vogue, comfirm meletops! . #jusdaravogue #juskencang # jusperapat #montok #igreviewbylb

A post shared by Linda Hashim (@lindabeego) on

Namun, tiada pernyataan rasmi adakah dirinya sudah berhijrah dan dia tidak pula membalas komen-komen yang dilontarkan peminat.

Mengimbas kembali, pasangan Linda dan Beego mendirikan rumah tangga pada 8 Jun 2013 yang lalu dan kini dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Jelita Clarissa,5, Anggun Cassandra,4, dan Indah Camella,1.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama