November 12th, 2012

Abang Nara tak ada lagi ke gambar nikah Diana Danielle ngan Farid Kamil? Tak puas lah tengok kecomelan diorang berdua. Cemburu sangat-sangat.” Itulah antara kata-kata yang sering Abang Nara terima menerusi email dan Facebook. Nampaknya ramai yang mahukan lebih banyak gambar detik-detik bahagia Farid Kamil dan Diana Danielle.

diana danielle farid kamil

Untuk tidak menghampakan anda, Carlos Nizam Photography yang merupakan salah seorang jurugambar rasmi untuk majlis pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil telah berkongsi gambar-gambar ekslusif ketika majlis berlangsung. Abang Nara suka sangat-sangat semua gambar yang diambil. Awesome gila-gila kot!!!

diana danielle farid kamil

Lagi 15 keping gambar sekitar majlis pernikahan DD dan FK dengan membaca entri ini sepenuhnya. LIKE Facebook Carlos Nizam Photography dan lawati laman web Carlos Nizam sebagai tanda terima kasih anda.

diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil

diana danielle farid kamil


46 responses to “(17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Carlos Nizam”

  1. […] (17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada … […]

  2. aku says:

    cantiknye…………….jeles kot
    gmbar last tu lg cun kalau diblurkan skali wajah makcik sbelah danielle tu,ho3

  3. fred says:

    laa tak abis lagi pics wedding ni. Kakak tua yg lain pun mengikut jer la, seorg puji cantik yg lain mengikut jer. “canti DD ni” kakak tua pun menjawab “ya cantik la” hahaha

  4. mmm besar nye nasik lemak limepuloh sen

  5. JENG3 says:

    FIRST..!

Loading...