Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Majlis Pernikahan Diana Danielle Dan Farid Kamil Daripada Carlos Nizam

Abang Nara tak ada lagi ke gambar nikah Diana Danielle ngan Farid Kamil? Tak puas lah tengok kecomelan diorang berdua. Cemburu sangat-sangat.” Itulah antara kata-kata yang sering Abang Nara terima menerusi email dan Facebook. Nampaknya ramai yang mahukan lebih banyak gambar detik-detik bahagia Farid Kamil dan Diana Danielle.

diana danielle farid kamil

Advertisement

Untuk tidak menghampakan anda, Carlos Nizam Photography yang merupakan salah seorang jurugambar rasmi untuk majlis pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil telah berkongsi gambar-gambar ekslusif ketika majlis berlangsung. Abang Nara suka sangat-sangat semua gambar yang diambil. Awesome gila-gila kot!!!

diana danielle farid kamil

Lagi 15 keping gambar sekitar majlis pernikahan DD dan FK dengan membaca entri ini sepenuhnya. LIKE Facebook Carlos Nizam Photography dan lawati laman web Carlos Nizam sebagai tanda terima kasih anda.

Advertisement

diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil
diana danielle farid kamil

diana danielle farid kamil

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 Comments

  1. Pingback: Hot Trending For 2012.11.16 : Farid Kamil | Rock It MySelebriti

  2. aku

    November 14, 2012 at 10:12 pm

    cantiknye…………….jeles kot
    gmbar last tu lg cun kalau diblurkan skali wajah makcik sbelah danielle tu,ho3

  3. fred

    November 14, 2012 at 4:24 pm

    laa tak abis lagi pics wedding ni. Kakak tua yg lain pun mengikut jer la, seorg puji cantik yg lain mengikut jer. “canti DD ni” kakak tua pun menjawab “ya cantik la” hahaha

  4. peminat nasi lemak

    November 13, 2012 at 10:09 pm

    mmm besar nye nasik lemak limepuloh sen

  5. JENG3

    November 13, 2012 at 3:55 pm

    FIRST..!

Loading...
To Top