July 19th, 2012

Akhirnya seperti yang digembar-gemburkan sebelum ini, majlis merisik Shah Jaszle dan Redzwani Puteri telah berjalan dengan lancarnya pada 15 Julai yang lalu. Nampaknya mereka berdua kini telah maju setapak lagi untuk mendirikan masjid. Semoga segala urusan mereka ke arah itu dipermudahkan lagi selepas ini.

majlis merisik shah jaszle

Redzwani Puteri nampak sangat anggun di dalam pakaian serba hijau manakala Shah Jaszle tetap maintain hensem dengan pakaian berwarna krim. Sekali tengok, mereka berdua memang seperti pinang dibelah dua. Diharap selepas ini, tiada lagi kontroversi di antara Shah Jaszle dan wanita-wanita lain.

majlis merisik shah jaszle

Abang Nara rasa tak sabar pula nak menunggu majlis pertunangan dan perkahwinan mereka berdua. Kalau majlis merisik pun dah semeriah ini, pastinya majlis yang lain akan lebih grand. Marilah sama-sama kita doakan agar mereka cepat-cepat bernikah. Orang kata, tak baik tunggu lama-lama. Tak gitu?


53 responses to “Majlis Merisik Shah Jaszle Dan Redzwani Puteri Berjalan Lancar 15 Julai Lalu”

  1. sha says:

    kan baik Tunang terus….eh tak…baik nikah terus, kalau dah rasa serasi.

  2. saya kata says:

    dah itu jodoh die.dri bcnte bgai nak rak tp x jadi lbih baik mcm ni. bcnte x lame tp die da msk mrisik.mknenye die serius la dgn yg ni..doakan je la untk kebaikan mreka

Loading...