Majlis Aqiqah Aariz, Anak Abang Nara Yang Super Duper Cute

Hiburan

Majlis Aqiqah Aariz, Anak Abang Nara Yang Super Duper Cute

Tahukah anda, selepas anda memiliki anak sendiri, anak anda secara automatik akan menjadi bayi yang paling cute sekali di dunia ini? Mungkin ramai yang tak faham perasaan ini, tetapi Abang Nara percaya semua ibu bapa di luar sana mempunyai perasaan yang serupa dengan Abang Nara. Tak gitu?

aariz

Advertisement

Kelihatan di dalam gambar di atas, Abang Nara cuba ingin mencium anak sendiri. Namun buaian yang besar, cantik dan sangat awesome daripada Baby N Me (sila ke Facebook Baby N Me untuk lebih banyak buaian yang sangat cantik) itu membuatkan Abang Nara terhenti untuk terus posing bergambar. Jangan risau kerana selepas itu anak Abang Nara yang diberi nama Aariz berjaya dicium secara bertubi-tubi tanpa henti.

aariz

Pasti ramai yang tertanya-tanya apa motif Abang Nara uploadkan gambar-gambar ini. Sebenarnya Abang Nara ingin berkongsi rasa terima kasih kepada rakan-rakan, saudara mara dan paling penting, Kak Fathin daripada Whatalovelywedding yang telah menghias buaian anak Abang Nara sehingga menjadi cantik sangat. Abang Nara, wife dan family semua sangat teruja melihat hiasan yang telah dilakukan oleh team Whatalovelywedding ini.

whatalovelywedding

Advertisement

Kepada ibu bapa yang ingin membuat majlis aqiqah anak mereka, Abang Nara sangat-sangat suggest team Whatalovelywedding ini. Orangnya sangat peramah, cekap, mesra alam dan paling penting hasil kerjanya sangat memuaskan. Selain daripada cradle aqiqah, Whatalovelywedding juga ada buat personalise Yassin, candy buffet dan macam-macam lagilah. Kalau berminat boleh ke Facebook Whatalovelywedding ataupun blog Whatalovelywedding.

whata lovely wedding

Terima kasih juga kepada team photographer Newborn Pixs yang bertungkus lumus daripada pagi sehingga ke petang mengambil gambar majlis aqiqah anak Abang Nara. Mereka pun sangat awesome jugak. Abang Nara kongsikan beberapa keping lagi gambar sekitar majlis aqiqah anak Abang Nara dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau nak tengok full album sila ke Facebook Newborn Pixs.

aariz
aariz
aariz
aariz
aariz
aariz

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

87 Comments

  1. nara perasan

    June 8, 2012 at 12:24 pm

    nara…anak ko tak kiut ponnnnnnnn… -.-

  2. NFI

    June 6, 2012 at 6:42 pm

    Abang Nara,
    Bertuah Abg Nara..Cantik perancangan Allah untuk kehidupan Abg Nara..serba serbi sempurna..Mula2 kawin.dapat isteri cantik..tak lama lepas tu isteri mengandung..next dapat baby…Tapi tak semua insan berpeluang menikmati perancangan yg sangat teratur sebagaimana yg Abg Nara lalaui..Misalan saya..lama berkahwin tp tidak ada rezeki menimang cahaya mata…serius sy sgt cemburu melihat2 org2 mcm abg nara yg terlalu excited ‘menayang’ isteri mengandung dan anak..Mcm dalam FB tu..Pesanan saya abg Nara..jgnla terlalu excited dgn apa yg kita miliki..bila kita sempurna,tgk2la kt bawah insan2 yg kurang sempurna..fikir perasaan org lain..yg tak kawin2..yg takda anak wlpun dah bertahun2 kawin.sebenarnye spesis mcm abg nara ni memang banyak dalam masyarakat kita..hati2 ye Abg Nara..apa yg penting didik anak dengan sempurna dunia dan akhirat:P

    • Anonymous

      June 6, 2012 at 6:53 pm

      sy nasihatkan anda bnyk2 beristighfar, berzikir, supaya anda bersih dr perasaan cemburu dan iri hati, ni penyakit hati, akibatnye nnt bleh makan diri. cuba bwk2 belajar berkongsi kegembiraan, mana la tau kot2 satu hari sbb kita hati baik, kita pun dikurniakan rezeki yg sama.

  3. yoyu

    June 6, 2012 at 12:38 pm

    lg cntik kalau xda bear bear semua itu…

  4. tukang ajar budak

    June 6, 2012 at 12:36 pm

    kepada pengomen2 yg mungkin budak tingkatan satu yg belum baligh atau mmg mental mcm budak form 1, ini namanya bisnes, dh mmg kerja nara…this is what he’s doing for living ok..dia promote planner tuh, dia dapat percuma semua, korg ingat murah nak buat semua tuh, soal nak menunjuk2 ke ape, kita jgn persoalkan, hati masing2 Allah jer yg tahu..tp setiap parents nak yg terbaik utk anak masing2, percayalah..contohnya aku ni berkenan sgt dgn tshirt baby guess utk anak aku, tp sayang nak beli mahal2, pastu ada org nak sponsor bg baju free suh aku tayang kt blog..haruslah aku rela sambil senyum sepuas hati..ada faham??

  5. kuyom

    June 6, 2012 at 10:29 am

    abg nara nie orang kaya rupanya…tgk rumah dengan siling pun dah tahu dah

Loading...