Written by serenity | September 28th, 2013

Kalau semalam, isteri pemain bolasepak iaitu Nor Shahrul Idlan Talaha (Mat Yo), 27, iaitu Siti Aisya Adam, 24, telah meminta maaf kepada rakyat Malaysia kerana  mengeluarkan kata-kata berunsur hinaan dan memukul pengawal keselamatan di lapangan terbang Subang, Azman Mohd Nayan, 46, hari ini Harian Metro  melaporkan majikan Azman akan meneruskan tidakan saman terhadap Aisya, dengan tidak mengambil kira sama ada laporan polis ditarik balik atau permohonan maaf dibuat.

Menurut majikan Azman, Pengurus Cawangan Valiant Force Sdn Bhd, Mukhveer Singh Gill, tindakan saman tetap akan diambil memandangkan wanita itu terlebih dahulu mengatakan akan mengambil tindakan mahkamah. SMS dari Aisya yang telah diterimanya berbunyi begini:-

pls stop calling. I have clearly video with sound my husband just wanna protect n of coz will proceed to court. just wait for our lawyer. TQ

Tambah Mukhveer lagi, syarikatnya sebagai syarikat yang bertanggungjawab akan melakukan apa saja untuk mempertahankan dan melindungi hak pekerjanya. Mengikut maklumat yang kami terima, kes saman ini akan diuruskan oleh peguam syarikat walaupun terdapat belasan peguam yang menawarkan khidmat percuma untuk mempertahankan Azman di mahkamah.

Sementara itu, banyak video-video parodi turut dihasilkan oleh orang ramai berkaitan insiden itu. Yang terbaru, pelawak terkenal Jepp dan Johan dikatakan turut merujuk kepada insiden itu dalam persembahan lawak mereka untuk rancangan Super Spontan semalam.

213 responses to Majikan Pengawal Keselamatan Akan Teruskan Tindakan Mahkamah Pada Isteri Mat Yo

  1. Mak jemah says:

    banyak bunyi pompuan ni. sumbat mulut dgn hot dog baru tau

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      tendang kuar je dari Malaysia ni… hantar ke Zimbabwe…biar dia berkawan dgn kerabat binatang

      0

      0
      • huuuu says:

        keluar taik lah betina tu..baru kau tahu langit tinggi ke rendah

        0

        0
        • Hidup Pak Guard...hidup says:

          laki dia yg dayus cakap orang lain plak. pompuan perangai mcm sundal lorong memang patut diajar supaya harga manusia dan hormati orang tua.

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          Whateverr,,
          klik my profile pliss..

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          kesian kat die~~
          klik my profile pliss

          0

          0
        • rosemaria says:

          teruknya english betina ni…nak berlagak TAPI english ke laut…uweekkkkk

          0

          0
        • hai says:

          tu lahh, aku kena baca dua kali nak bagi paham. kejadah konon speaking salah

          0

          0
        • Once a bitch always a bitch says:

          No sympathy especially for this ugly stupid bitch !!!! Sue her….

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          padan muka…lain kali belajar hormat org tua, saman tu biar berjuta2…dia kan mengaku kerabat..apa kisah duit byk tu kan…aku nak gelak dgn kebodohan betina tu wkakakakkaka

          0

          0
        • Sultan Kiram Sos Tiram says:

          kerabat konon….macam apa je perangai. dah le macam bapuk Sulu je muka.

          0

          0
        • pak guard says:

          kelegaan melepas kentut cirit ke muka bini Mat You sukar dijelaskan dgn kata-kata.

          wuihhh, lega nya rasa !!!!

          0

          0
        • Cikgu says:

          Alahai…
          Kerabat katanya !!!
          Please bitch, learn some basic grammar.
          English berterabur.
          Walaupun….

          0

          0
        • Mat Kelate says:

          harap2 Johore DT terus kalah…kalah …ahahahahahahaah

          Bini MatYo Bodo..Bodo…Bodo…Bodo…Bodo…
          MatYo ..Dayus…Dayus…Dayus…Dayus..Dayus…
          Bini MatYo Bodo..Bodo…Bodo…Bodo…Bodo…
          MatYo ..Dayus…Dayus…Dayus…Dayus..Dayus…
          Bini MatYo Bodo..Bodo…Bodo…Bodo…Bodo…
          MatYo ..Dayus…Dayus…Dayus…Dayus..Dayus…
          Bini MatYo Bodo..Bodo…Bodo…Bodo…Bodo…
          MatYo ..Dayus…Dayus…Dayus…Dayus..Dayus…
          Bini MatYo Bodo..Bodo…Bodo…Bodo…Bodo…
          MatYo ..Dayus…Dayus…Dayus…Dayus..Dayus…
          Bini MatYo Bodo..Bodo…Bodo…Bodo…Bodo…
          MatYo ..Dayus…Dayus…Dayus…Dayus..Dayus…

          0

          0
        • ASSKLUSIF says:

          Jeng Jeng Jeng…Sayalah “isteri” Mat Yo yg ke 2 !!!!!

          0

          0
        • Cik Ta Coli Merah says:

          x payah nk berlawyer2 sgtlah. x menang punya betina ni. dah sah- sah la salah ko lembu. buat malu nama pompuan malaysia. lawyer manalah yg bodoh nak backing dia ni. yucks.

          0

          0
        • Kita Semua Cari Rezeki says:

          walaupun pak guard kekadang garang, tapi sekurang-kurangnya perjalanan trafik amat lancar. korang bayangkan kalu tak ade pak guard2 ni. hura-hara juga airport disebabkan rakyat malaysia yg mampu beli kereta tapi nak bayar parking kedekut. kalau beli jenama memahal boleh tabur duit beribu-ribu sanggup makan magee. tapi nak suruh parking, cam sial. seribu alasan. hormat la orang sikit. tak terluak pun saham korang.

          0

          0
        • Ketahian says:

          ketahian sungguh sms dia. saman jgn tak saman. biar jadi papa kedana. makin banyak duit makin kurang ajar. biar dia tahu nak hormati orang lain kali. dia ingat viktoria beckham ke ha? najis mukhalazah dia ni !

          0

          0
        • K Bai says:

          aku jugak kerabat…kerabat hamba Nya yg tahu hormati manusia !

          0

          0
        • korang plak melebih2 macam korang yg kena sepak.

          anyway, go go go pakgad! AWAK JANGAN CABAR SAYA!!!!!!! hahahaha, kan dah mendpaat!

          0

          0
        • cuba telek iman diri says:

          Bukan melebih. X salah menyokong orang2 yg kena tindas terinaya spt pakcik tu. Itu ajaran Islam.

          0

          0
        • Renungkan Sejenak says:

          Tu la, allah dh bukak aib ko sbb ko dan husband perangai huduh melampau2. Jgn buat jahat, allah itu maha adil.
          Bertaubat la yerk. Ko tak tahu entah2 pak cik azman tu buat sembahyang tolak bala selepas kena maki.
          Kan terkena muka sendiri? Jgn main2 sesama islam. Kan dah malu.

          0

          0
        • ISTERI MAT YO NI PAHAM KE TIDAK MAKSUD DAYUS OH, BUKAN ORANG MELAYU RUPANYA. ORANG SWAZILAND

          0

          0
        • Cermin Bercakap says:

          selalunya org yg menuduh org lain tu la yg dayus. mcm kes ni, suami dia yg dayus sebenarnye. sebab tu dia mengamuk. dia x boleh nak cakap pada suami sendiri, dilepaskan amarah dan stress itu pd org lain.

          0

          0
        • melebih2 tu maksudnya sampai mengguna kata makian yg tak menunjuukan diri ini islam. ada paham?

          0

          0
        • K.A.A says:

          berlagak gila pompuan tu.. org btol2 kerabat x de la nak berlagak begitu… satu dunia dah tau perangai dia x malu2 lagi ke agaknya.. seronok agaknya dapat populariti sbb kutuk pak gad cmtu agaknya..

          0

          0
        • Baby Jane says:

          PADAN MUKA LALALLALALALALA :P

          0

          0
        • Anonymous says:

          lantak la ko nak maki ape pun, tp agak2lahhhh klu ko pun standard spm je, sama mcm pak guard tu pastu ko nak kata dia bodoh!! helloooo belajar tinggi2 dulu baru nak gelar org bodoh! english education pun x lepas, pegi tgk ohmyenglish laaa sebelum panggil org bodoh…. puihhhhhhhhhh

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          Ko tak layak jadi rakyat Malaysia perempuan kentut!!! Kepuakaaan mulut ko dan kebajetan ko tu tak dapat kami semua menerimanya. Sila laa apply utk memohon menjadi warga Republik Demokrasi Kongo kerana kami rakyat Malaysia benci orang yang tak bertamadun macam ko!!!!!!!!

          Keluar! Keluar! Keluar! Prooottttttttttttt atas muka ko!! Keluar Keluar! Keluar!

          0

          0
        • MAMI says:

          english tahap bibik indon aku la weh!! cakap melayu ja kan senang..

          0

          0
      • Robin Hood says:

        Saya sokong lagi menyeru supaya mereka menyaman pasangan Mat Yo dan suaminya hingga bankrup. Kemudian wang itu disalurkan dan diagih-agihkan kepada rumah2 kebajikan dan orang2 tua. Sila like….

        0

        0
      • sesuai la muka kau yg tak seberape says:

        DAH TERKANTOI BARU NAK MINTA MAAF. PADAN MUKA YAY !!!!!!!!!! :D

        0

        0
      • Tolol Tak Habis2 says:

        hey perempuan bodoh. kau ambik lawyer pun kau takkan memang punya. dah sah2 kat situ ada sign -no parking- kau dah kenapa? meroyan?

        0

        0
      • Shilas says:

        Rugi jadi kerabat. English hancur seribu, you allz.

        0

        0
        • Mina says:

          Aahla..aku pon pelik…nk speaking konon… type ajela malay walau dgn bkn melayu pon…

          0

          0
        • chukooo says:

          sape kate kerabat terer English Education?
          Hancorr..kalu ade pown bape kerat la sangatttt..
          lagi2 queen ‘ aisya’ control ni..
          bodo botingkek-tingkek…
          1 jari tunjuk org..ompek laie hala kt diri sendiri bapok oi..

          0

          0
      • not says:

        bodoh pya bitch, ckp omputih teraboq…dasar cheap!

        0

        0
      • AMBIGAY LAWYER MURTAD LINA JOY says:

        SEBENARNYA MEMANG RAMAI KT LUAR ORANG PERANGAI MCM BETINA NI……X CAYA CUBA TANYA ORANG KERJA FRONT LINE….ORANG YG BARU NK SENANG PERANGAI MEMANG MCM NI….TARAF2 MINDSET KAMPUNG BARU NK SENANG….BAGUS BETUL BOS UNCLE NI, BERUNTUNG DPT BOS MCM NI

        0

        0
      • wannabe says:

        muka bini mat yo nie mengingatkan aku ngan mona fandey lah.. diorg nie sedara ke?

        0

        0
    • Olga says:

      Usaha murni cam ni..patut disokong. Hidup pengawal keselamatan. !!!!!!!!!

      0

      0
    • Nasi Sudah Jadi Nasi Impit says:

      Isteri Mat Yo telah memalukan nama agama, bangsa Melayu, wanita seluruh Malaysia, suaminya sendiri dan sebagai manusia. Dia wajib dikenakan tindakan. Dah la tak mau bayar parking.

      0

      0
    • Kalau Lah Aku says:

      hukuman rejam dan sular di Dataran Merdeka patut dikenakan….

      0

      0
    • Fakka says:

      Isteri dan suami same…..bodoh….bodoh….bodoh…..dayus tak terhingga !!!!!

      0

      0
    • Hamba Allah says:

      alah..dia minta maaf pun sebab dah tertangkap…satu Malaysia dah cemuh/kutuk dia.

      kalau tak disebabkan youtube video…perangai mcm setan la lagi.
      aku tahu la aku pernah jumpa dia kat kota JB. macam cibai perangai. memang patut kena ludah.

      sorry la kasar sikit bahasa aku tapi sejahat-jahat dan semiskin -miskin aku ni walaupun kerja McD, aku masih tahu hormati orang tua. peminta sedekah pun tahu nak hormati orang….

      0

      0
    • mak long jalan pegawai says:

      Pengajaran utk dia… baru dia tahu “BUDAYA KITA WAJAH KITA” semoga bini matyo lebih menghormati orang tua.

      0

      0
    • Ahmad Albab says:

      Patut la pompuan ni gelabah mintak maaf..nak kena saman rupanya..aku sokong! Sila saman pompuan ni spya beri peringatan pd masyarakat lebih bersopan berbudi bahasa. Jgn ingat laki ko kaya, ko nak bangga diri. Dlm kubur x tanya berapa byk harta ko ada!

      0

      0
    • gulahati says:

      Kalau pakcik boleh maafkan… kenapa.kita tidak boleh maafkan? Marilah kita maaf bermaafan. Jangan jadikan saman menyaman satu budaya. Aku percaya, si isteri tentu sudah insaf.

      0

      0
    • mizz cerry says:

      Ni mizz cerry dan sediakan pantun khas buat bini mat yo semoga mat yo ngan wife dia menghilangkan diri dari bumi Malaysia buat sementara waktu ye pegi la planet mana2 pn….hehehehehehe!!!

      budak-budak main konda kondi
      main bersama mizz cerry
      jangan bermain dengan api
      kan dah terbakar diri sendiri

      makan kuaci sambil memahat
      memahat bersama kak aisha
      itulah nasib si mulut jahat
      kena canag satu Malaysia

      anak mak jemah bermain yoyo
      main bersama adik mat yo
      wahai puan aisya bini mat to
      habis la kau kena POYOOOOOO….

      Kepada majikan pakcik guard tahniah kerana membela nasib pekeja bawahan Sekian…..

      0

      0
      • qsera says:

        korang rase binik mat yo ni baca x komen2 kite ni?kalau baca mesti die kate kite bodohkan,kite dayuskan,hahhaa. p mamp** la,sape suh ko kuang aja ngan org tua.bile la kes ni nak berjalan ek,nak tgk binik matyo menangis2,merayu n mintak maaf kat pak cik azman tuh sbb xleh nak bayar saman.eeeeeee,prangai buruk la!

        0

        0
    • Selena Gemas says:

      Dalam banyak2 kes saman malu kes yang ini paling ku tunggu2..laki kau gaji 80k sebulan kan?? makan bubur + kicap je la korang pasni…pastu jgn di lupakan kereta mini cooper “kerabat” yg ko agung2 kan tu tunggu masa nk kena tarik je…

      0

      0
    • sofia says:

      setuju! teruskan tindakan dan saman kat bini mat yo ni.bagi dia pengajaran utk hormat org.kalau x dia besar kepala! buat malu je kaum hawa perangai mcm ni.harap pasni bini mat yo berubah.

      0

      0
  2. sentap habis says:

    tu la pengajaran. laen kali respect orang tua.

    0

    0
  3. haaaachummmmmmm says:

    3 darab 4 = 12

    0

    0
  4. nampaknya jerat dah makan tuan.. sebarang tindakkan haruslah di fikir berjuta kali. kan.. dah kena buku & ruas. kalau video tu tak di rakam benda tu takkan tersebar. Kalau minah tu tak confident sangat dia betul.. benda ni takkan sampai jadi kes saman menyaman.

    0

    0
  5. pelam says:

    terbaikkk la jep semalam…sakit perut gelak..

    0

    0
  6. tijah says:

    ewah. sekarang ni mmg jadi trend manusia buat onar, lepas tu upload masuk intenet, lepas 1 malaysia ni kutuk, baru nk keluar statement ‘mintak maaf kepada semua rakyat malaysia.’ proceed je dengan suit tu,padan muka. biar dia serik. suka2 ati je nak caci maki orang. oo, mentang2 la pak guard ko ingat apa ? biar jadi pengajaran utk yg lain jugak, jaga adab budi bahasa dan hormat yg tua tak kira pak guard ke makcik cleaner ke.

    0

    0
    • syg says:

      kenapa dia perlu minta maaf kat rakyat msia kan. sepatutnya minta maaf kat pakcik tu. -.-

      0

      0
      • kak piah says:

        kann…minah yoyo ni buat salah dgn org lain…minta maaf dgn org lain…otak tarak betul kaa ini pompuan…poddah cit…

        0

        0
      • tijah says:

        syg, bini mat yo ni bukan ada otak pon. maki hamun pakcik guard. mintak maaf kat rakyat malaysia. kau nampak tak di situ kebodohan dia ?

        0

        0
  7. wawa says:

    elok le tu..kasi ajar skit pompuan nih bia thu hormat org tua…kau p minta maaf ngn rakyat Malaysia ape kejadah??ak xpnh dgr lak dalil ckp buat salah ngn org lain mtk maaf ngn org lain…

    0

    0
  8. aisot says:

    pengajaran untuk semua. :)

    0

    0
  9. emy says:

    Abis la bini mat yo..brp la kena saman nanti..tu la..sblm bt apa2,fikir dulu..ramai yg nk tolong pakcik azman ni..moga2 dmurahkn rzeki pakcik..

    0

    0
  10. reezluv says:

    hoho..tak sabar nak tunggu update cerita seterusnya ni:D

    0

    0
  11. Shhh says:

    Serves you right, pompuan.. Padan muka kau. Your husband just wanna protect you? Aku rasa pakcik guard tu yg patut dpt protection dari belasahan ko. Aduih.. English ko ke laut la wei. Mcm mane la ko ni dpt jadi stewardess? Muka pun bukannya cun mana pun. Ye la sesuai la dgn pangai ko yg buruk tu. Mmg seronok kutuk org yg suka kutuk org lain ni.

    0

    0
    • nyonya says:

      wey stewardess mana bole pakai pun. hodoh2 pun dpt jadi stewardess la. aku pernah naik AirAsia, dpt bapuk stewardess do. gila nak muntah. AirAsia patutnya sediakan guideline utk jadi steward/stewardess. bukan pakai amek masuk je bapuk jadi pramugari. MAS better la.

      0

      0
  12. Anynomous says:

    Sokong pakcik Azman! Lawan tetap lawan. Bagilah byk manapun peguam dari pihak ko Siti Aisya.. ko tetap bersalah di hati rakyat Malaysia dan undang-undang. Nak provok org konon, baru pacik tu tepis hp dia, dah kalut, konon nak mempertahankan diri. Pegi jalan dah!!!!!!

    0

    0
  13. Lady Red says:

    Baca dari sms dia ni pun dah tau jenis berlagak!!! Nampak sangat sombongnya.. mmg patutlah syarikat pak cik Azman proceed dengan tindakan mahkamah…
    Confident ke kau boleh menang, perempuan??? Kalau kalah, lagi lah malunya… dahlah orang ramai dah cop kau perempuan kurang ajar.. double loser…
    Plus lagi satu, laki kau pun orang cop DAYUS….

    0

    0
  14. duyung says:

    Ala company nie..masuk media bru nk bela pekerja.klu x…

    0

    0
    • farah says:

      sekarang memang macam ni lah.. rumah aku masuk pencuri, dah kenal pencuri tu sbb setiap minggu dating mencuri.. abg polis cakap “tak ada video bukti mamat ni mencuri”… ok note, abg polis, kau ambil rasuah dari bapak dia.. close case.. sekarang, sebulan sekali mencuri masuk rumah aku…. polisi pak polisi..

      0

      0
  15. mieowww says:

    pdn muka..kata kerabat mesti duit berkepok2..bayor le saman nnt.harap pkcik menang saman 15 juta..hehe

    0

    0
  16. liin says:

    O my english. Cakap melayu sudahlah. Grammar teruk sgt tu. Pfffttt. Oh lupa kerabat kannn.. pffttt

    0

    0
    • Aliff Tan says:

      Bukan “kerabat” tetapi keBarat laa.. Dah jadi camni baru timbul rasa menyesal tapi masih nak tegakkan benang basah awak tu… Memang susah nak dapat rasa hormat dari jenis orang macam ni.. Apapun kita wait aje aper akan jadi dengan kesombongannya….

      0

      0
  17. lily says:

    die ckp “just wait for my lawyer”.. aku terpikir kejap.. ade ke lawyer nk amik kes die?? kalau aku jd lawyer xnk la aku bela puan aisyah ni… umpama menegakkan benang yg basah.. tu la puan aisyah.. lain kali jgn asik mencabar org jer.. sbb nnt org lain pulak cabar kite.. mcm yg skrg ni ko kena..

    *anyway, hari tu ko ada minta maaf kat rakyat malaysia kan?? ok, aku maafkan.. tp aku x boleh lupa sbb aku nk buat kisah ko ni jd tauladan utk anak2 aku nnt..hehe

    0

    0
  18. Mak jemah pemalu says:

    Isteri adalah cermin bagi seorang suami..

    0

    0
  19. Polis Trafik says:

    aku tak paham la melayu2 yg bawak kereta besar ni. beli kereta mampu, nak bayar parking untuk 1 sejam pertama RM 3.50 pun tak nak. apalah punya mentaliti melayu2 masakini? tak nak bayar parking, naik bas dan teksi saja. tak la menyusahkan orang. bongok !

    0

    0
  20. bibi baru mat yo says:

    sebenarnya saya bakal bini baru mat yo..lebih cantik dari bini sekarang..baik budi pekerti..hormat orang tua dan menutup aurat..selamat menjadi janda untuk bini lama mat yo..rambut tak karat insyaAllah

    0

    0
  21. perempuan gila ank saudagar penipu says:

    hambik! Itu makan dia.. Padan muka kau perempuan.
    Aku mmg sokong majikan ko saman dia. Biar dia ade akai sket
    Kata kaya kan.. Apedehai stakat samana 10 juta. Takkan kerabat takde duet khennn

    0

    0
  22. laici says:

    yezzaaaaaaaaaaaaaahhh. baru hang tau bertemu buku ngan ruas! lain kali beringat la. kerabat la sangat. keparat adalah !!! puiihhhhh

    0

    0
  23. mat yo dayus says:

    Sumpah rasa nak nagis tgk vid kat atas tu. Alhamdulillah kami semua ada kat belakang pakcik.

    Apa rasanya bila ayah kita org buat cmtu. Sumpah rasa nak terajang muka betina setan tu

    0

    0
  24. aisya sebenar says:

    Napa uolss semua ni masih nak sebelah kan pakcik azman tu
    Dia yg cari pasai ngn iolss dulu.
    So iolss pun sentap la.
    I marah2 dia sbb i takut dia ngorat iolss.
    I kan kerabatss mana boleh org kbykn berckp ngn iolss
    Nanyi jatuhla standard iolss dimata mat yo n kaum kerabat bola sedunia
    I tau la i glamer, pakcik tu tak habis2 nak dtg godass i.
    I pun tendangla anu dia.. Uolss kena faham
    I tak suka i tak suka…

    Uolss patut support i keh.
    Aisya syg smua… Muahhhh

    0

    0
  25. Pak Guard Supporter says:

    Wife Mat Yo ni reti berbahasa Inggeris ke tak? Apsal teruk sangat grammar sampai aku tak paham? Kata kerabat. Kalau x reti, guna lah bahasa malaysia, bahasa kebangsaan. Jangan lah tambah kan malu pada diri sendiri dan suami.

    “pls stop calling. I have clearly video with sound my husband just wanna protect n of coz will proceed to court. just wait for our lawyer. TQ”

    WTH was that? Even a primary school kid can speak better than her.

    0

    0
  26. anak dia says:

    Loli, nak kata kau ni cerdik aku rasa kau ni kategori aisya bodoh dayus tu jugak
    Sah sah itu komen “sarcastic”

    =_=

    0

    0
  27. farah says:

    mengalir air mata tengok video ni… kami miskin, tapi mencari rizeki halal, kami tak merompak atau buat kerja haram.. cuma minta hormaat jer..

    lebih baik saman, supaya nilai budi bahasa kita tidak hilang dengan wang ringgit orang kaya..

    0

    0
  28. Miraedora Chan says:

    Dear wife, please use comma.. it change everything..

    0

    0
    • Whiteboardmarkermerah says:

      *changes.
      Please use correct tenses when trying to correct others. :)

      0

      0
      • leinatakhangat says:

        Whiteboardmarkermerah,

        Please use better name when trying to correct others. No manglish name please.

        0

        0
        • Whiteboardmarkermerah says:

          I can use whatever name I want. It’s a nickname, no one has any obligation to have their names or nicknames to be grammatically correct. When dissing people’s English however, you’ve got to make sure yours are a lot better, even if she (Mat Yo’s wife, not the OP, in case you misunderstand) is just a piece of crap.

          Not here to jeer on anyone – other than Mat Yo’s wife that is.

          0

          0
        • leinatakhangat says:

          Eh kejadahan terlampau. Miraedora Chan & whiteboardmarkermerah. Logo sama? Apakahhhhhh? Seriously?

          0

          0
  29. mak guard in da house!! says:

    saman jgn x saman…saman byk2…tlglah hormat org tua la sgt.. hakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkktttttttttttttttttttttttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuuuihhhhhhhhhhhhhhhh!!!!sebaldi kahak aku bg kat ko… kalu nk lg pm jer i k…

    0

    0
  30. roykaede says:

    Famous dah pakcik ni. Sikit lagi MIG ambik buat jadi artis diorang.. hehe

    0

    0
  31. NKD88 says:

    Alhamdulillah. Happy tgk Pakcik Azman ada semangat buat keje dia balik. Yeah!
    Tak pyh nk bajet kerabat sgt pon Pakcik Azman dh femes dh.
    Sejuta kali pun BN update psl cite ni, sure bini mat yo tu kene kondem kaw2 oleh seluruh rakyat M’sia.

    Pakcik Azman, kalo sy jumpa pakcik, sy belanja tau, pakcik ckp je nk mkn kt mana, sy bkn kerabat, tak kaya tp boleh je sy yg bpangkat anak ni nk belanja pakcik yg layak sy panggil ayah kan? :)

    0

    0
  32. Godek says:

    Ini ke perangai yg konon nya kerabat ni..??perangai dah serupa ngan muka hodoh tu..& mtk maaf yer,english anda ke laut sgt..pi belajaq english balik ye betina!!

    0

    0
  33. semah says:

    muka hodoh, perangai double hodoh, English berterabur.
    nampak tak kt mana tahap bini mat yo ni sebenarnya ?

    0

    0
  34. semah says:

    sape pun kite.keje ape pun kita sama aje.mati dok dlm kubur jgk pakcik sbrla.tgk video tu tbayang wajah ayah kite sndr sdh rs ati.matyo bini bleh ditukar ganti tp maruah kita skali dah tepalit org akan ingat slama2nya.

    0

    0
  35. […] kata berunsur hinaan dan memukul pengawal keselamatan di lapangan terbang Subang Azman Mohd Nayan Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Akan, Isteri, Keselamatan, Mahkamah, Majikan, […]

    0

    0
  36. zoe says:

    To wife Mat Yo,ckap je dlm bhasa malysia kalo ko x mampu nk speaking,ni aq tngok BI hancuss,grammar ke laut,kalo dpt kt cikgu BI skolah rndah aq ni, msti dye bising.aq stuju pihak syarikat teruskn saman ni,biar djadikan pngajaran buat sume agar lebih mngormati org yg lbih tua.

    0

    0
  37. Bini Mat Yo…U deserve it!!!perangai seHodoh Paras rupa nyer.. wat malu jer dpt bini cmni.

    0

    0
  38. zuzu says:

    I have a clear video lah kak oi!!!! mmg kelaut.. haha

    0

    0
  39. ally says:

    tuan hakim nk jatuhkan hukuman apa yek pada perempuan ni nanti? kalau jadi bibik pada keluarga pakcik azman ni utk setahun okay jugak kan…

    0

    0
  40. Aida Azera says:

    hazabbbbbbbbb tgk sms ko dik.. English ke lautttt… gitulah khen.. skrg baru tau langit ni tinggi ke rendah.. padan muka khooooo… see u in court! x sabar nak follow story tu nti.. ahaks ahaks

    0

    0
  41. sokong Azman! says:

    Teruk benor english bini matyo ni. Jadah ape keturunan kerabat bagai kalau english bersepah. Phuii!

    0

    0
  42. It's all about Moi says:

    Wow she is a dumb cunt. English berterabur. Gang kerabat? Kerabat my ass! Orang yg tak tau hormat org tua ni, orang tak berajar, an embarrassment to Malays. Dumb whore!

    0

    0
  43. n says:

    kerlasssnya english kau dek non.. muet band 6 eh??

    0

    0
  44. […] Sementara itu, banyak video-video parodi turut dihasilkan oleh orang ramai berkaitan insiden itu. Yang terbaru, pelawak terkenal Jepp dan Johan dikatakan turut merujuk kepada insiden itu dalam persembahan lawak mereka untuk rancangan Super Spontan semalam. – beautifulnara […]

    0

    0
  45. minah_jambu_gourges says:

    SAMAN JANGAN X SAMAN…BAGI PENGAJARAN KAT BETINA NIE…BERLAGAK SANGAT…KESIAN KAT PAKCIK TUE..BARU DIA TAU LANGIT TINGGI RENDAH…PLEASE BAGI HUKUMAN KAT DIA..MOHON RAKYAT MALAYSIA BERSATU MENENTANG BETINA X GUNA NIE..MEMALUKAN ISLAM + MELAYU..XLAYAK DUDUK MALAYSIA..JANGAN LEPASKAN DIA..KALAU LEPASKAN NANTI ORANG LAIN AKAN IKUT BUAT BENDA YANG SAMA..HARAP PENGUATKUASA MALAYSIA MEMBERI HUKUMAN YANG SESUAI…PADAN MUAK KO BETINA SUNDAL

    0

    0
  46. Nok-Nok-Nok says:

    Kalo la betul dia ni kerabat, jangan disebabkan org mcm betina ni, rakyat makin hilang respect pada institusi diraja. Moga nasib pakcik tu terbela. Oiii Betina and Mat yo, kalo kreta tu bukan Ferrari or Bently, xpayah la over2 nk blagak.!!! Fazura yg santek and Diva tu pon tak molot puaka/kuang aja cam bini MatYo ni walaupon ada TMJ.!!!!

    0

    0
  47. Anonymous says:

    This woman is such an embarrassment to herself and her family. Sheesh woman!!! She is the epitome of uneducated, immoral, ill-mannered snob. I’m all for suing her, really. Oh by the way, your English sucks!!!

    0

    0
  48. Anonymous says:

    nak saman pompuan tu?
    honestly i dont have a good feeling about this
    but then again somebody should learn a lesson kan
    bermaaf maafan dan move on la
    n gantung kerja mat yo kerana melibatkan diri dalam kontroversi secara sengaja

    0

    0
  49. Annoyed says:

    She’s an embarrassment to herself and her family. Sheeesh woman!!! She is the epitome of uneducated, immoral, ill-mannered snob…I’m all for suing her, please!!! Oh by the way, your English sucks!!!

    0

    0
  50. pakcik cleanner says:

    klau bini mat yo baca komen2 kat sini ….. maunya terjun lautt … hehehe …..

    0

    0
  51. aku sangat riang says:

    Wahhhh..pasni laki matyo kena telan viagra berbotol2 la sbb nk tegakkan hujah dia yg dh lembik tu.. Omaigot omaigot..

    0

    0
  52. Makcik KJ says:

    baru dapat tengok video tu…

    aku teringin nak tanya bini Mat Yo, “kau faham ke maksud lelaki dayus tu apa?”

    tapi, udah dia kata “saya bukan bodoh” banyak-banyak kali…aku ingat betullah dia tak bodoh..kesian….birthday kau bila ye bini Mat Yo? Aku nak hadiahkan kamus English dengan Dewan Bahasa..nak ngamuk pun tengok orang lah, bini Mat Yo..sapa kau wey nak panggil pakcik security tu macam tu? Bukan dia malukan kau ke apa ke…rupa dah lawa dah, tapi perangai kau…yang makan babi tiap2 hari pun kalah ok?

    0

    0
  53. pun boleh~ says:

    Oh my. English minah ni cam bahasa batak! PHUIIIII!!

    0

    0
  54. Pakcik Tak Dayus says:

    patut kita libas bini matyo guna ekor pari ni.

    0

    0
  55. mia lola says:

    la baru 24 ke umur, muka macam dah 30. perangai tak matang langsung, padahal dah jadi mak orang. bia la dia, esk2 anak sendiri buat cmtu kat dia and matyo plakss hoho

    0

    0
  56. saya bukan bodoh says:

    kerabat… ape bendenye.. sblom kahwin ddk pprt sek.6 kat bangi..
    aku rasa kt umah mat tiang ni sll kn maki2 ngan pompuan bangang ni

    0

    0
    • bujang says:

      Biasalah orang susah tetiba senang…… kawin dgn. mat bola.
      Bila dok kat kondo mewah dia rasa macam dalam istana.
      Pompuan ni macam sewel….
      Nasiblah ko mat yo….agaknya kat umah macam mana agaknya dia marah laki dia…

      0

      0
      • aiman says:

        mat yo dh biasa kena maki hamun ngan bini dia laa tu.
        tu pasal masa bini dia marah pakcik tu..matyo dok tepi keta jer..
        diam jer jantan dayus tuu…
        haha..

        0

        0
  57. bini makyo cam gampang says:

    Rasa mcm nk ludah je kalau aku jumpa betina kurang ajar ni kat public

    0

    0
  58. Whiteboardmarkermerah says:

    Aku suka dia kena saman. Supaya jadi pengajaran untuk “kerabat” ke retis2 lain yang bongkak dan sombong, agar diorang dibuka hati berubah jadi lagi baik.

    Tapi yang dok betulkan English dia tu, ada aku tengok sendiri punya pun kelaut. hehe Be careful. Because sometimes when you try to point out people’s mistakes you may just reveal yours. :)

    0

    0
  59. kimberly says:

    kalau jumpa pompuan ni,rasa nak sepak sepak je dia ni. boleh tak kau hormat sikit pakcik tu! apa perasaan kau kalau orang lain maki sepak hina kat bapak kau? kau bengang kan. eh please jangan rasa diri tu dah kaya sangat sampai kau buat pakcik tu macam tu. pls lah hormat!!!! ish malulah sikit kala anak kau dh besar tgk video tu. and lagi satu betulah kan grammar kau tu yee. pi belajar british council tu kat dpn klcc. peace no war. salam.

    0

    0
  60. kimberly says:

    fuck that woman.

    0

    0
  61. oh my english..-_- says:

    Bagus…mmg doa org teraniaya nie…Allah makbulkan…and pls saman prempuan ni jugak sbb guna english tahap ke laut…haha…hadoii..flight attendant je pong…y femes main bola pon suaminye.bukan dia.kalau dialaa….terbalik dunia kot dia buat…

    0

    0
  62. kerabat says:

    U jgn nk tunjuk sticker lg utk dptkan guaman free pulak okay. U kan bukan bodoh plus husband u bukan dayus. So, jgn lupa byr saman ye. Lepas tu pls angkat kaki dr jb. Kalau i nmpak mmg siaplah. Org jb pun xhadap tgk prmpuan mcm u ni. Kerabat? Dari ceruk mane kerabatnya..out of list! Burukkan nama n buat malu aje.

    0

    0
  63. ape ape lah says:

    alahaiiiii bini mat yo..rupa & bahasa sama jeeee..kesian la engkau wahai “kerabat”
    paling aku x tahan grammar dia..nak speaking sgt konon..memalukan diri..
    2 3 kali ulang baca..masih jg blurrrrr..pity u “Siti Aisya Adam”
    google translate lg bagus kot :)

    0

    0
  64. pak gard says:

    kurang ajar dan biadap betul pompuan nie…laki mat poyo…bini minah poyo..dua2 bodo…kalau aku jadi pakcik tue..dah aku ludah muka dier…pas nie…tak berkat hidup engko betina..padan muka engko..kena saman…nampak sangat betina kutip tepi jalan…

    0

    0
  65. kang dh kena..terlajak kata buruk padahnya

    0

    0
  66. ilikhman says:

    We demand an apology from this girl to the pakcik. If not, pls proceed with the summon without any hesitation. She deserves what she gets. Sblm kau nak bertanding siapa masuk syurga dulu (check out kami benci bini mat yo facebook), we’ll make sure you go to hell first.

    0

    0
  67. arman says:

    Wow panas btol kisah bini MatYooyoo nie…hrp2 kena sman lh dia nie…lgsg tk ada adab dgn org tua…klau lh bini MatYooYoo nie bca komen smua nie…msti dia korek tanah n tanam sendiri…klau tk pun…konfem dia cuci toilet tok 5 hari bturut-turut…kesian dgn pakcik tue…sy pembela org miskin ok….

    0

    0
  68. kucing comel says:

    eleh dia nie nk mintak maaf plak…minta maaf lh kt pakcik tue yg kamu minta maaf kt rkyt msia buat apa
    buat kena kutuk lg adalah….
    nie nk ckp ckit…dh lh muka mcm pondan…tk suka ahh menengoknya…
    cam pelik jer…cntik lg nek ta wpun muka mcm pondan thai jgk…nie dh lh tk cantik..budi bahasa lg lh out…
    ikut suka hang lh kak esah oii…mg kau klh saman nnti…

    0

    0
  69. nenek kebayan gunung ledang says:

    ada sesiapa boleh betulkan english bini mat yo ?? serious nenek tak paham apa dia ckp

    0

    0
  70. Encik Baju Hijau~ says:

    Oh My English~ masa sekolah dulu org belajar bersgh2. utk. SPM, dia ni plak mesti bersgh2 nak dptkan Sijil Pesakit Mental (SPM). Dah tu org ambik STPM dia pulak nak buat Sijil Tambahan Pesakit Meroyan (STPM). Lain kali guna la bhs Melayu cik kak oiii klu tak reti B.I…… Hrp. prempuan ni taubat & insaf lps ni!

    0

    0
  71. kak saripah says:

    saman je ugly bitch ni…… berlagak cam laki dia pemain bertaraf dunia….. sila cerai talak 3 jela mat yo…. baik ko kawin dgn perempuan baik skit… nak kata cantik bini ko,, ermmm cam bapok je muka dia, nak kata pandai pon idak.. english taraf budak tadika…. akhlak pon xde… agama???? wallahua’lam xberani komen sbb aku pon bkn baik sgt…

    0

    0
  72. saya tak bodoh.... says:

    nasihat cari bini …..
    nak pandai….. carila bini cikgu ke lecturer ke…
    nak sihat…. cari bini doktor
    nak glamer…. cari bini artis
    nak warak… cari bini ustazah
    nak selamat… cari bini polis….
    nak mampos…. cari bini orang
    nak gaduh…. cari bini mat yo….
    saya tak bodoh…. saya tak bodoh…. saya tak bodoh……

    0

    0
  73. cilikering says:

    hahahahaha..saya cuma paham “just wait for our lawyer.” yg lain tuh, x paham langsung.

    Siti Aisya, awak ckp awak x bodoh berkali2 di video tu, tp lepas baca tahap kehebatan English awak tu, biar saya maklumkan bahawa awak, Siti Aisya memang BODOH TAHAP DEWA!

    Siti Aisya, we do not want to wait anymore, why don’t you speed up your defence, NOW!

    0

    0
  74. Nokia cap bulu kaki says:

    Kalo aku je bapak mat yo, aku dah suruh dia ceraikan bini dia ni..perangai memalukan suami Dan keluarga..Macam yg Nabi Ibrahim suruh anaknya Nabi Ismail sebab bini dia perangai buruk..tp apa kan daya, aku bkn bapak mat yo n mat yo pulak jauuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh bezanya Dari nabi Ismail. (Mungkin bapak mat yo takut kena maki n tendang dgn menantu dia ni kot..)

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Aiyoooo Cap Bulu kaki..,
      Ko carotkan MatYo ngan Minah molot Longkang tu dah la. Sentap bapak MatYo baca statement ko..!!!! Sian plak aku kat Mertua dia.

      haaaaa., ni aku nak carot ko Cap Kaki Ayam.., yg disuruh cerai berai bagai tu nape.? tak tau ke bergegar Arash(betol ke idak spelling aku ni..?) Allah bila org bercerai..!! Suruh MatYo tu kawen lagi satu je la.. kan buat masjid baru tu..!! Bertambah pahala. Dok dah semua org sibuk musim kawin janda skrg ni, MatYo banyak duit tu boleh gak die tlg nyara anak2 janda tu nnt.!! Choiii…

      0

      0
    • minah jembu merah biru pasti gerek says:

      bapak mat yo bukan takottttttttttt tapi bapak dia tk kuasa nk layan bini mat yo yg eksen kerabat ni…biasa lah orang tua mana nk layan budak ingusan macam bini mat yoooooooooooooooooo ! mat yo aje tk betol ape lagi bini dia lagi la tk betol !!

      0

      0
  75. ciKKiah says:

    # homai englisH…..!

    agak2 penerbit filem bini-biniku gangster 2 xmo cari cast baru ke? nih ade calon seswai nih…haha

    0

    0
  76. Leia Lennon says:

    I thought she was a cabin crew? If she was, kenapa English dia pecah mcm kapal layar si Tanggang? Airline mana yg sanggup kutip dia dulu ah?

    0

    0
  77. sonata says:

    saman je, biar dia tahu langit tinggi rendah, org baru nak hidup senang mcm nielah rupanya, perempuan x berpelajaran, memalukan keluarga kau bodohhhhhh.

    0

    0
  78. Cantik ke ko? says:

    OI POMPUAN…mak ayah ko tak reti ajar ko cara nak hormat org tua ker? Bodo!!! Kalau aku jumpa ko kat tepi jln aku ludah jer kat muka ko. Sebenarnya,laki ko tu yg dayus! Tak reti nak ajar bini. Hahahaha…kesian kat ko kan pompuan mangaku diri kerabat..laki ko setakat main bola jer. Kesian kat ko….

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Hoi chantek ker ko..!!!

      Yg ko ni nk nyalah kan minah molot longkang ni ker or ko nak carot mak ayah dia. kan dah ada statement ayah dia dah meninggal. Jangan la sbut2 parents dia. Sedih org dlm kubo tu. sah2 minah molot Longkang ni da kawen lama. Klo x silap Nok yg berhemah, opcoz dia tu 100% tanggungjawab MatYo..!! So yg wajib disalahkan adalah MatYo n bininye juga kereta mereka yg budget2 Buggati ala2 Sultan Johor.
      Aku jumpe byk krabat n retis top seantero Malaya xde lg yg prangai cam ko bini MatYo.! Hazab sanget..!!

      0

      0
  79. lilylina says:

    Biar muka kurang cantik, tapi jangan kurang ajar.malunya bila dah kaya tapi masih banyak kurang…kurang budi bahasa…sepatutnya sebagai isteri menjaga nama baik suami dan tak jadikan suami mcm balaci untuk tunduk dgn semua tindakkan isteri yg terang2 tak patut..biadap..dan x menghormati kerjaya org lain..gara2 nk membela isteri yg rendah budibahasa..si suami pula dianggap dayus sbb tak mampu nk tegur sikap isteri yg buruk akhlak…malah pakcik tu pulak dijadikan bola…jgn begitu bila dah top dan kaya, salah atau betul…budi bahasa dan adab perlakuan kena jaga..barulah boleh jadi mentor dan ingatan sepanjang zaman.lepas ni kalau si suami khawin lagi..kita dah tau la apa ygmasih kurang…..

    0

    0
  80. Isteri Azman says:

    saya tak akan maaf kan sesiapa sahaja yang memaki hamun suami saya. suami saya dia berkerja untok menyara keluarga bukan untok bergadoh dengan orang2 sekeling.saya harap makamah akan memberi keputusan yang adil. terima khaseh pada semua rakyat malaysia yang simpati dengan keadaan suami saya.

    0

    0
  81. Nokia cap bulu kaki says:

    Nok nok nok, bergegar tiang arasy tu bila si isteri minta cerai ke suami la..lagi satu, kepada para suami, kalau si isteri tu x boleh berubah, byk sgt sikap buruknya, kita pula x boleh nak handle n nasihat, lebih baiklah bercerai.takkan kau nk menanggung dosa dia sampai boleh mengheret kau ke neraka…bercerai x berdosa, halal lagi..cuma Allah x suka. Lps tu kau kawin lain, cari isteri solehah yg boleh kau pimpin sama2 msk ke syurga..Tujuan kita berkahwin ni sebab nk masuk syurga beb…sebab itu Nabi Ibrahim nasihat kan anaknya menceraikan isterinya Dan mencari isteri yg lebih baik..

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      owhhh mcm tu.. Nok ni janda sepanjang hayat. xtau kes cerai berai ni.. hehehehe

      oh ya, smlm ari Ahad Che Ta dirisik kat Carcosa Seri Negara. so Nara tlg2 update yer. Cek skali tarikh kawin n list of sponsors mereka ok..
      menurut Firasat Nok yg berhemah ni-

      Majlis Risik- Carcosa Seri Negara (done)
      Majlis Tunang- Istana Negara

      Majlis Kawen..???? – ermmmm., Tugu negara kot..!!! heheheheeheh

      curlass ko Si Kiah Pekasam…

      0

      0
  82. pakcik says:

    Pakcik dengan kemuliaan hati tentu akan memaafkan walaupun tidak diminta…..

    0

    0
  83. Anonymous says:

    sian lak kat mat yo…mana nak g training lagi…nak g court lg…silap2 game buat masuk gol sendiri..takleh tumpu kat padang…

    0

    0
  84. matpoyo says:

    ENGLISH TERABOR MINAH NIIII

    0

    0
  85. Biskut says:

    malu plak aku baca english ompuan ni. kate diri org kerabat. camni ke? respect kat bos pakcik azman sbb meneruskan juga kes saman ni. baru org tak senang2 nk buli pekerja dorg len kali.

    0

    0
  86. jijah says:

    erghhhhh english mcm tak lepas spm ja minah nih.. puiiiii

    0

    0
  87. luke pritchard says:

    “saya bukan bodoh..saya bukan bodoh..inggeris saya jer tak lepas…”

    bercakap inggeris mcm ni nak angkat diri jd kerabat.??wallaweyyyy

    0

    0
  88. buta law says:

    chup nak tau, isteri mat yo nak saman atas dasar apa ye? majikan pak guard ni pun nak saman atas dasar apa ye? sori tak tau undang2, saja nak tau..

    0

    0
  89. leinatakhangat says:

    hazabnya style mekap nyah pipi over pink wife matyo ni. tapi lagi hazab english dia. oh maiiiii.

    0

    0
  90. mariam kampung pantat says:

    ape ke jijik sangat english pompuan nih???

    0

    0
  91. mat yo bini poyo (II) says:

    Habis la kau pompuan……

    0

    0
  92. lecturer says:

    kesian ko..da la english b’trabur..pstu org knal sbb kontrobersi..g kwn dgn ank pontianak lavocah tu!! mmg sesuai dgn ko..mulut same² puaka!! hakkktuiiii!!

    0

    0
  93. chelsea says:

    kalau tak reti english, hantar la sms dalam bahasa malaysia. tak de la bertambah2 nampak kebodohan kamu

    0

    0
  94. JDT says:

    Mat yo org kelantan, bukan org johor …. xpyhla nak libatkan jdt lak …
    Belajar beradab dan berbudi bahasa

    0

    0
  95. Modjo says:

    Perempuan ni kadang2 kesial……tak sedar waktu bila ko malukan suami dengan perangai ko. Tu da kena mcm tu pun aku rasa tak cukup sedar lagi tu…..lenkali buat lagi. Bila tak menangkan bini ko kata ko tak penting. Tapi perangai mcm lahanat….hujung2 suami dapat malu….kena maki dengan orang sbb tak tampar muka ko……bodoh tapi berlagak lebih….zasss~

    0

    0
  96. thejudgingcat says:

    orang malaysia judgemental sikit , sekali ko buat taik memang cirit birit la ko kne balik weh … kesian kau ni .. btw, aku harap dorang amik tindakan a . jangan bagi muka sangat kat pangkat2 “kerabat” ni , sok sok naik kepala pastu sume guna nama “kerabat’ untuk dijadikan excuse langgar undang2/tindas orang

    0

    0
  97. Sundelbolong says:

    Maaf ya, nak tumpang tanyer.. Ape kes nie? Nape dengan pompan nih? Tengok kat gambar, ayu jer.. Perangai dia hampeh ker? Curciter sikit..

    0

    0
  98. maryam says:

    allah huakbar..sayu n sebak tgk air muka pakcik ni..bygkan klu ayah kita yg kna ;(
    sesungguhnya ALLAH maha mngetahui..

    0

    0
  99. Anonymous says:

    kita tunggu aje Tony Fernandez cakap, dia bukan employee dia, cuma EX saje, ye la malu kalau staff perangai macam ni n english berterabur

    0

    0
  100. nanako konjo says:

    hidop x selalunya indah…langit x sellu cerah…
    baru tahu langit tgi ke rendh ko pempuan…
    bru nak knal dunia dah lupa dri…
    blajar hormat org len jugak…

    0

    0
  101. fara says:

    sila berhenti memanggil. Saya mempunyai jelas video dengan bunyi suami saya hanya mahu melindungi dan sudah tentu akan meneruskan ke mahkamah. hanya menunggu peguam kami. terima kasih.
    setelah aku guna google translate, ni lah hasilnya….kalau la ‘clearly’ tu ditukar kepada ‘clear’, molek lah jadinya…pi blajaq dulu ecah….

    0

    0
  102. LalaLili says:

    Teruknya english kau

    0

    0
  103. doraemon says:

    1. english ke laut. kalo x reti speaking jgn speaking.
    2. hormat org tua.
    3. saman tu nanti salurkn ke bdn2 kebajikan.

    0

    0
  104. doraemon says:

    1. english ko berterabur. x reti speaking, jgn speaking.
    2. hormat org tua, x kira miskin @ kaya. darjat kita sama di sisi Allah.
    3. saman tu nti salurkn pd badan2 kebajikan.

    0

    0
  105. HormatManusia says:

    Elok bapak dia kena baru dia tau..baru dia rasa….perempuan cam ni bodoh sombong…….mintak maaf dekat rakyat malaysia bukan nak mintak maaf kat pakcik azman tuh poyoooooo betul……

    0

    0
  106. takuya says:

    At least buat pengajaran bagi dia…yang langsung xde adat….Hormatilh org tua kite..tanpa mereka semua..kite xakan ada atas muka bumi ni..Budi bahasa budaya kite..

    0

    0
  107. saya bukan bini mat yo says:

    hmmm korang rasa dia blh berubah ke dgn jadinya benda camni… dia dh 24 thn hidup ngn perangai camtu… lg dh kaya skrg ni lgla dia ckp dia yg paling betul… suami plak membenarkan perangai dia camtu.. huh

    0

    0
  108. bini matyo mcm bapukk says:

    dasar sundal ko bini matyo…

    0

    0
  109. RCW says:

    igtkan ak yg bodo english baca bnyak kali x paham2…rupenya 1.4 rkyat malaysia yg x paham..mknanya ape?? hahahahaha…

    0

    0
  110. waklu says:

    org cakap..biar muke huduh..jgn perangai buruk..hakikatnya,muke die neh da la huduh..perangai pon buruk..

    0

    0
  111. mia says:

    kena selidik latar belakang bini mat yo ni…ada masalah mental ke , masalah keluarga ke…kurang kasih sayang ke….sebab tu jadi macam tu.

    0

    0
  112. Full package bini Mat Yo nih…Hodoh dan Bodoh…Memang sesuai sangat…Aku nak tengok dorang cerai je lepas nih…Baru tau apa itu karma….

    0

    0
  113. tomi says:

    Tu lah kalau prasan diri tu baguih n top level victoria beckham….. tapak kaki org tu pun xdak pada si minah perasan baguih ni…

    0

    0
  114. Anonymous says:

    tu la..bini mat yo..ingat dia lawa sggt la..org susah..bila senang sikit mcm tu la..tak reti bahasa.kate pakcik tu bodoh..kau yg bodoh..dh terang kat situ tulis tak boleh parking..yg duk maki hamun tu wat ape..padan la muka tu kene saman..saman je jgn tak saman..ingat muka lawa sggt tgk mate tu juling kot….

    0

    0