Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Maizurah Hamzah Cantik Bertudung Hiasi Muka Depan Majalah MIDI

Lama sungguh tak mendengar cerita mengenai Maizurah Hamzah ini. Berasal dari Singapura, Maizurah dulu sangat femes kerana kecantikannya. Selepas perkahwinannya dengan seorang juruterbang kira-kira 14 tahun lalu, Maizurah terus sepi daripada dunia hiburan.

maizurah hamzah

Advertisement

Kini Maizurah Hamzah tampil dengan penampilan bertudung menghiasi muka depan majalah MIDI baru-baru ini. Cantik, ayu dan menawan sungguh. Khabarnya kini Maizurah sudah menjadi penulis buku genre kanak-kanak. Semoga Maizurah gembira dengan apa yang dilakukan sekarang.

P.S: Sejarah perang dunia kedua dalam tatoo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. mamamia

    November 9, 2012 at 2:41 pm

    eh mana yg kaki tnya “nak biskut” tu?? lama menyepi.. biskut dah habis ek??

    • haha

      November 9, 2012 at 4:58 pm

      mamamia rindu eh kat dia?hehe

  2. bukan peminat Maizurah

    November 9, 2012 at 1:38 pm

    Klu tgk live lg cantik dia nih…ank kami satu sekolah kat USJ 12. Tak kerek…senyum jer bila org pandang dier.

  3. Wanita Bertudung

    November 9, 2012 at 12:46 pm

    Bertudung tu menutup aurat..ni style tutup kepala jer..yg depan dok dedah gak..apa maknanya bertudung?

    • .

      November 9, 2012 at 3:02 pm

      yg ko ni plk WANITA BERTUDUNG dh cukup sempurna ke sebagai seorang muslim…lain kali cermin diri sendiri tu dulu sblm mengutuk org lain…ko ni sama la ngan pengomen AndrianyChong tu…

  4. AdrianyChong

    November 9, 2012 at 12:01 pm

    Kalau setakat blogger ‘CUT and PASTE’ Salin dan Tampal…menang yang tiada MAKNAnya…bongok punya Nara. Lain kali, cari sendiri punya berita la bodoh!

    • surinder kaur

      November 9, 2012 at 12:07 pm

      Masuk rumah orang. Tapi tak pandai berbudi bahasa. Bahasa menunjukan bangsa.

    • ameennn....

      November 9, 2012 at 12:47 pm

      @AdrianyChong <——- smg apa y ko ckp tu terbalik kt ko,ameen… (dri peminat a.nara)

    • chongchong

      November 9, 2012 at 3:45 pm

      tetiber kau ni chong. apesal panas? mesti kau blogger gak tapi x menang anugerah kan? kalau reader mcm ktorg je mesti ko x panas *tertiber* mcmni hiks~ kthnxbye~

  5. Sshh

    November 9, 2012 at 11:58 am

    suka tengok maizurah kalau bercakap..sopan n lembut jer…

Loading...
To Top