Maizurah Hamzah Cantik Bertudung Hiasi Muka Depan Majalah MIDI

Hiburan

Maizurah Hamzah Cantik Bertudung Hiasi Muka Depan Majalah MIDI

Lama sungguh tak mendengar cerita mengenai Maizurah Hamzah ini. Berasal dari Singapura, Maizurah dulu sangat femes kerana kecantikannya. Selepas perkahwinannya dengan seorang juruterbang kira-kira 14 tahun lalu, Maizurah terus sepi daripada dunia hiburan.

maizurah hamzah

Advertisement

Kini Maizurah Hamzah tampil dengan penampilan bertudung menghiasi muka depan majalah MIDI baru-baru ini. Cantik, ayu dan menawan sungguh. Khabarnya kini Maizurah sudah menjadi penulis buku genre kanak-kanak. Semoga Maizurah gembira dengan apa yang dilakukan sekarang.

P.S: Sejarah perang dunia kedua dalam tatoo.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

24 Comments

  1. as

    November 9, 2012 at 11:34 am

    eh silap..1st!!!

    • HAHAH

      November 9, 2012 at 11:56 am

      to as
      ape kejadahnya 1st!! cik kuntum yg 1st ok!

  2. Kepologi

    November 9, 2012 at 11:34 am

    Dh x berapa cantik cam dulu…skg cam ad gemok skt…

    • haha

      November 9, 2012 at 12:30 pm

      lagi cantik dari dulu aku rasa.
      sebab lebih tertutup :)

  3. as

    November 9, 2012 at 11:34 am

    ist la!!

    • haha

      November 9, 2012 at 12:28 pm

      nice try but not too nice..
      pity you..

      cuba lagi ye

  4. Anonymous

    November 9, 2012 at 11:31 am

    sesiapa yg memakai tudung akan nmpak lebih manis…

  5. Kuntum

    November 9, 2012 at 11:29 am

    Alhamdulillah…

    • Bagus2

      November 9, 2012 at 11:32 am

      Good 4 u

    • Choki-choki

      November 9, 2012 at 11:34 am

      last few years Maizurah jadi duta untuk butik pakaian First Lady. Abg nara tak tau ke??

    • pizza

      November 9, 2012 at 5:18 pm

      Maizurah ni dulu one of the hottest chick. Alhamdulillah, ALLAH bg umur panjang utk berubah ke arah kebaikan.

    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA

      November 10, 2012 at 2:55 am

      Aku suka tgok Maizurah ni walaupun dia ni xde la cantik sgt tp dia ni manis.. ingat lg dulu dia berlakon drama kat tv3 petang2 dgn hans Isaac pasal butik pengantin.. x silap aku tajuknya Seri Pengantin! yg ada Sharifah Norhaslinda sekali!

Loading...