Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Maizawati Bakal Kahwin Dengan Jejaka 22 Tahun Februari Ini

maizawati zainal

Wow. Sapa sangka dalam dia rupanya Maizawati, bekas isteri Akhil Hayy sedang hangat bercinta dengan lelaki berumur 22 tahun. Muda lagi tue beb. Bergetah lagi orang kata. Untuk yang tak tahu, Maiza nie umurnya 34 tahun. So beza diorang berdua dalam 12 tahun la lebih kurang.

Advertisement

Lelaki bertuah ni katanya berasal dari Sabah tapi sekarang bekerja sebagai chef di restoran Jepun di Singapura. Macam mana diorang boleh kenal tue kami tak tahu la plak. Tapi dengar khabarnya diorang dah berkenalan lebih kurang 5 bulan dah.

Nie apa yang Maiza cakap pasal lelaki tue:-

[note]Rendah diri, kelakar, ramah, bijak menyelesaikan masalah dan mempunyai suara yang mirip Amy Search[/note]

Apa-apa pun kami nak ucapkan tahniah kepada Maiza. Bak kata Maiza, muda tak semestinya tak matang. Malah mungkin yang muda lebih bertanggungjawab serta memahami susah payah dihadapi wanita. Yang penting kalau dah jodoh tue kawin jerlah. Lama-lama pegang title janda pun tak elok jugak kan?

Tahniah sekali lagi kepada Maiza dan bakal suami dia. Semoga berbahagia dan berkekalan dunia akhirat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top