January 4th, 2010

maizawati zainal

Wow. Sapa sangka dalam dia rupanya Maizawati, bekas isteri Akhil Hayy sedang hangat bercinta dengan lelaki berumur 22 tahun. Muda lagi tue beb. Bergetah lagi orang kata. Untuk yang tak tahu, Maiza nie umurnya 34 tahun. So beza diorang berdua dalam 12 tahun la lebih kurang.

Lelaki bertuah ni katanya berasal dari Sabah tapi sekarang bekerja sebagai chef di restoran Jepun di Singapura. Macam mana diorang boleh kenal tue kami tak tahu la plak. Tapi dengar khabarnya diorang dah berkenalan lebih kurang 5 bulan dah.

Nie apa yang Maiza cakap pasal lelaki tue:-

[note]Rendah diri, kelakar, ramah, bijak menyelesaikan masalah dan mempunyai suara yang mirip Amy Search[/note]

Apa-apa pun kami nak ucapkan tahniah kepada Maiza. Bak kata Maiza, muda tak semestinya tak matang. Malah mungkin yang muda lebih bertanggungjawab serta memahami susah payah dihadapi wanita. Yang penting kalau dah jodoh tue kawin jerlah. Lama-lama pegang title janda pun tak elok jugak kan?

Tahniah sekali lagi kepada Maiza dan bakal suami dia. Semoga berbahagia dan berkekalan dunia akhirat.


Comments are closed.

Loading...