Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Mahu Segera ‘Move On’, Bekas Suami Nadia Brian Akui Lafaz Cerai Luar Mahkamah

Muiz Nadia

Muiz Nasruddin yang merupakan bekas suami kepada pelakon Nadia Brian tampil membuat pengakuan bahawa dia mengambil keputusan untuk melafazkan cerai terhadap pelakon wanita itu kerana enggan menunggu lama.

View this post on Instagram

A post shared by Mu’izz Nasruddin (@muizznasruddin)

Advertisement

Difahamkan Muiz telah memfailkan penceraian terhadap Nadia pada Oktober 2020 dan telah berpisah secara sah pada hari Jumaat yang lalu.

Ujar Muiz yang ditemui media, dia mahu memulakan hidup baru tanpa Nadia dan disebabkan itu dia telah melafazkan cerai di hadapan saksi daripada dua belah pihak bertempat di kawasan perumahan, Puchong.

View this post on Instagram

A post shared by Mu’izz Nasruddin (@muizznasruddin)

“Saya failkan penceraian pada Oktober tahun lalu. Namun kerana mahkamah mengambil masa untuk menetapkan tarikh perbicaraan, saya buat keputusan untuk melafazkan cerai di luar mahkamah. Dengan cara ini kami dapat move on dengan kehidupan. Lafaz cerai itu dilakukan pada malam, Jumaat lalu di kawasan perumahan Puchong. Turut hadir saksi daripada dua belah pihak.”

Advertisement

Pada hari Isnin lalu, media tempatan melaporkan bahawa pelakon Nadia Brian telah sah bercerai talak satu dengan suaminya itu.

Terdahulu, Muiz menerusi sebuah hantaran di Instagramnya ada memberi ‘hint’ mengenai status rumah tangga mereka berdua yang seolah-olah sedang bergolak.

Dalam pada itu, Muiz juga meminta peminat serta orang ramai di luar sana tidak mengaitkan dirinya dengan Nadia Brian dan sentiasa mendoakana agar bekas isterinya itu menemui kebahagiaannya yang tersendiri.

Sekadar info, Nadia Brian dan Muiz Nasruddin telah mendirikan rumah tangga pada 9 November 2019 lalu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. anonymous

    April 9, 2021 at 4:43 pm

    elok lah cerai pun tak padan langsung the ex so porno queen

  2. someonesomewhere

    April 7, 2021 at 11:57 am

    Ex laki dia ni macam good good je. Dreading everything buat modal for way too long. Nak move on, move on je la. One time post cukup. Siap hastag vs vs bagai. Macam menagih sympathy semua pi kat dia, hurt sangat la konon~ dah takde jodoh dah la =_=

    • aum aum

      April 7, 2021 at 12:11 pm

      Kih kih ….mesti super super tak tahan perangai bini bg ala ala porn star tu ….

      Sorry for you bro ….nanti nati jangan la cari artis lagi ye ….

      Terutama kalau golongan artis Kelantan

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top