Written by serenity | January 9th, 2018

Baru-baru ini pelakon Fathia Latiff telah menulis di Twitter mengenai pihak produksi ‘hauk’yang hanya mencari kesalahannya.

Fathia telah meluahkan rasa tidak puas hatinya apabila satu syarikat produksi yang mengimbas mengenai masalah tidak menepati masa yang diketahui umum mengenai Fathia. Pelakon jelita itu menulis:


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Tidak dapat dipastikan syarikat mana yang diperkatakan oleh Fathia, bagaimanapun ini mungkin berkaitan dengan kisah pelakon itu yang sebelum ini lewat datang ke siaran langsung Sepahtu Reunion sehingga lima jam sehingga kemunculannya dibatalkan dan digantikan dengan Siti Elizad.

Sebelum itu juga, sebuah produksi telah menggugurkan Fathia dari sebuah drama yang sedang menjalani penggambaran kerana lewat datang ke set penggambaran dan digantikan dengan Zahirah Macwilson.

Fathia sebelum ini dikenali dengan filem Darah Panas dan drama Arianna Rose yang menaikkan namanya. – beautifulnara.com

34 responses to “Macamlah Kau Tak Pernah Lambat”- Fathia Latiff Hentam Produksi ‘Hauk’

  1. Micheal Eng says:

    Time ko tayang boobs dlm bigo tu pun lambat jugak.. kawan dah lama tayang ko baru nak masuk. mmg prangai ko ni.. tapi pape pun boobs ko Best…

    34

    0
    • Anonymous says:

      Tapi kan dari dulu lagi asyik dengar masalah datang lambat dia. Dari awal kemunculan sampai tengah naik dan sampai la sekarang. Weyh tahap bertahan dia punya buruk disiplin dan banyak kali dah hoii. Bukan 3,4 kali. Memang layak di beri sedas dua teguran dan tindakan. Makin lama makin huduh aku tengok fathia nie baik senyap je la dulu takyah tonjol sangat diri tu sekarang.

      23

      0
      • Anonymous says:

        fathia ni ada masaalah attitude. tetek je cantik tapi itu x cukup dik nk bertahan dlm industri. sila kawin jdi bini no 2 dan menyepi…

        9

        0
        • Pekerja Gomen says:

          Tetek dia cantik??
          Kesian… nampaknya tetek cantik pun kena dump dengan ramai lelaki.
          Being dumped due to dumb

          9

          0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      kalau dh tk laku n produser dh tknk ambek dia berlakon macmgini lah prangai dia..cakap itu ini pasal produser la pengarah la datang lambat huh ! mengarot ini pompan ! kalau dh berperangai macmgini produser n pengarah pon takot nak ambek si fathia ni berlakon pasal mulot macm mulot kiwak sape nak ambek dia berlakon ! melalak la engkau kt situ huh !!!!

      2

      0
  2. Anonymous says:

    eh kau diam jela kata nak peg new york bising apa lagi ni. lagi satu kalau mmg dah ade masalah disiplin tu nk buat mcm mana..

    14

    0
    • Kapal Selam says:

      Bila tawaran berlakon dah takde.. masih lagi nak famous… Kena lah celupar untuk create kontrovesi supaya orang bercerai tapi nama dah busuk… Nak buat macamana. Dah macam Azwan Ali…. Dah tak relevant dalam industry… Dah sendu.

      9

      0
      • Kapal Selam says:

        Ya ampun. Penat aku type “kasi orang bercerita” , auto corrector phone aku tukar jadi “kasi orang bercerai”…. Sorry la ye…

        6

        0
  3. benci orang hipokrit says:

    Macam ni la Fathia, adat kita cari makan, jangan la angkuh sangat. Kat mana-mana pun bila kita bekerja, disiplin dan ketepatan masa tu penting. Kalau kau bekerja dengan produksi, kau kena ingat, produksi tu la majikan kau. Jadi apapun, attitude tu kena elok. Bila dah jadi macam ni, tak perlu la nak salahkan pihak lain. Istighfar dan muhasabah diri lebih baik. Di situ kita akan sedar apa salah kita. #janganegoemositaktentupasal

    84

    0
  4. Anonymous says:

    ini win..

    4

    1
  5. Tk says:

    Klu produksi dah komen pasal masalah disiplin ko dtg lewat then it must be an issue to be solved. Buang lagak tu. Ko ni cari rezeki. You are the beggar. So ko kna patuh peraturan dan timing produksi. Bukan produksi ikut peraturan ko. Get it! Sekarang bnyk pelakon. Banyak pilihan. You are not indispensable!

    28

    0
  6. Sophia says:

    Angkuh nye ko fathia..ko je lah yg betul ye,, hauk2 kan produksi yg nk bg ko rezeki,,

    9

    0
  7. Anonymous says:

    wajah tak mencerminkan perangai dan bahasa. Allah bagi muka cantik, tapi bongkak. Mmg tak salah menegur. Tapi adab di mana? adab di mana? Nak kata budak…dah tua.

    11

    0
  8. sakit mata says:

    Wei..nape ngan dia ni sekarang ek? kalau tak suka blah je la dari produksi tu..ko pun kata produksi tu hauk kan..tak de kelas..chow je la beb..yg duk meroyan kat twitter nape??????

    7

    0
  9. Anonymous says:

    cuba lihat kejayaan Neelofa … dan muhasabah kenapa kita tdk boleh setanding dia…

    2

    20
    • lin says:

      jangan membandingkan orang..neelofa lain..mmg bapak tiri kaya raya kroni mahathir..

      10

      1
    • Anonymous says:

      omg, byk nyer dislike, haters lopa ker? haha

      2

      6
      • Biar betul! Itu pun tak tahu ke? says:

        Bukan haters. Tapi memang betul pun bapak tiri dia kaya raya. Dia gunakan populariti sebagai selebriti dia utk business. Kalau org susah atau selebriti yg tak berapa popular, bukan mudah nak business maju secepat macam dia. Kau ni memang fan neelofa tapi itu pun tak tahu ke???

        4

        1
        • Anonymous says:

          pengkaji artis ker? lol, get a life dan sila berjaya macam lopa okay.

          2

          3
        • Anonymous says:

          Tak payah korang anon sekor ni. Dia troll belaan neelofa. Entah2 kaum kerabat neelofa juga. Ni cerita pasal fathia bukan neelofa.

          2

          1
  10. melati says:

    Bodoh gk Fathia Latip ni yer…!!!! dh ler jadi kambing Hitam , tapi angkuh lagi…pasni jadi kambing Betina plak….wakakakaaa

    1

    1
  11. Anonymous says:

    masalahnya dr awal kemunculan dia ni lagi, rasanya lepas crita Nur Kasih kat tv3 dia ada belakon satu drama, Laila Asyikin x silap drama tu masa tu lagi dh dgr cerita dia ni dtg lambat pengambaran.. smpai la baru2 ni masih crita yg sama..Fatiya lambat dtg set..dah x terkejut dah dgr crita ni… bila org bcerita tau pulak marah, kau dtg lambat smpai ganggu jadual org lain tu, ko tak pikir pulak org marah…

    8

    0
  12. Anonymous says:

    dah tak da job tu la dia ni meroyan..dulu produksi hauk yang ko katakn tu juga yg bagi ko makan..

    5

    0
  13. senduuu says:

    sekarang ni mmg kena cari perhatian netizen ke baru dikenali ramai? hmmmm.. sadissss

    2

    0
  14. haslia says:

    doakan yg baik2 jeer….aamin

    0

    0
  15. Ex-Amnet Forumer says:

    Fathia on Ice ke?

    4

    0
  16. Jojoba says:

    Why is she still in Malaysia? Based on her comments, this country is really bad, out to get her and was on her way to USA. Apsal hang tak teruih dok sana..kami di sini hanya tunggu tarian tiang bigo hang aja dan comments tak berilmu malah menumjukkan pendek akal utk hiburan semasa.

    5

    0
  17. Sambal belacan says:

    Statement yg keluar dari fathia ni sendiri yg tabur pasir dalam periuk nasi sendiri. Bila tak da job ,kau juga yg bising . Bukannya baru lagi dalam industri ni. Dia yg salah, attack produksi pulak.

    6

    0
  18. mak cute says:

    lagi tenggelam la ko pasni fathia…sekaram2 titanic karam lg ko…tgk je la…skrg pun kata job dah xda…gi la migrate mana2 negara…buat bigo live tampung hidup…

    4

    0

Leave a Comment

Optional