Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Macam Resit Apek Jual Ikan – Netizen Pertikai Aliff Syukri Tunjuk Bukti Pendapatan YouTube RM 62 Ribu

Datuk Seri Aliff Syukri memang aktif berkongsi kehidupannya di YouTube dan mengatakan pendapatannya begitu lumayan sehingga mencecah puluhan ribu ringgit untuk satu video. Sering mendapat jumlah tontonan tinggi meskipun ada antara penonton hanya sekadar ingin mengecam dirinya.

aliff syukri

Advertisement

Baru-baru ini seorang pengguna Twitter mendedahkan jangkaan pendapatan untuk ‘Youtubers’ di Malaysia dimana Aliff turut termasuk dalam senarai tersebut.

Aliff juga bebarapa hari lalu turut menunjukkan bukti dia  meraih pendapatan sebanyak RM 63, 873.30 hasil daripada video isu pergaduhan bersama Datuk Seri Vida mengenai kolam ikan.

income youtube aliff syukri

Namun, ada sesetengah netizen mempertikaikan resit yang ditunjukkan oleh Aliff, nampak pelik dan tidak seperti resit YouTube.

Macam resit apek jual ikan

resit youtube aliff syukriyoutube aliff syukrialiff syukri income youtubealiff syukri 62 ribu youtubealiff syukri

Nampaknya semakin banyak kecaman, semakin murah rezeki Aliff. Biarlah dihimpit kontroversi, asalkan ‘masyuk’.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. haha

    September 5, 2019 at 12:43 am

    hahaha,62 k?1 juta view kau akan dapat dalam 100$ je…tak perlu nak tipu sbb aku sndiri buat duit dgn youtube jgk,lagipun diorang akan hantar dlm bentuk cek drpd GOOGLE sndiri,bank america

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top