Macam-macam ragam manusia

Trending

Macam-macam ragam manusia

cuma dalam keretapi, kita dah boleh tengok macam-macam peel manusia. tergeletek gak aa pankreas, tapi kalau kena kat diri sendri ada orang landing tido kat bahu kita, kompem kena karate lah itu orang.

Advertisement


Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

22 Comments

  1. SYAMZ

    June 10, 2013 at 12:38 am

    Hahahaaaaa…adoi….sakit buah pinggang aku gelak nengok gambar2 nie…

  2. Pingback: 12 Ragam-ragam pelik manusia | Komuniti Blogger - Komuniti Blogger Malaysia