“Macam Anak Patung Muka Anak Que” – Mencuri Perhatian, Que Haidar Kongsi Video Menari Bersama Ratu

Hiburan

“Macam Anak Patung Muka Anak Que” – Mencuri Perhatian, Que Haidar Kongsi Video Menari Bersama Ratu

Pelakon berbakat Que Haidar memuat naik perkongsian video tarian bersama anak perempuannya, Tengku Ratu Haidar bersempena sambutan hari lahir puterinya itu yang ke-12.

que haidar
7 bulan lalu

'Perasaan Anggap Kita Ini Kayangan Patut Dihentikan, Pada Saya Kita Semua Sama' - Que Haidar

Advertisement

Que haidar atau nama sebenarnya Tengku Iskhan Shah bin Tengku Haidar memuat naik hantaran video tersebut menerusi applikasi TikTok miliknya untuk tatapan umum.

Que Haidar

Video tersebut telah mencapai 1.4 juta tontonan di laman sosial tersebut. Sementara itu di ruangan komen, ramai netizen yang memuji wajah Rati yang cantik dan sangat mirip dengan penyanyi popular Selena Gomez sewaktu kecil.

Malah, ada juga peminat yang berasa rindu mereka pada ibu Ratu terubat apabila melihat telatah Ratu yang pandai menari seakan ibunya Linda Jasmin yang merupakan guru tari dan koreografer.

Advertisement

Dalam pada itu, tidak terkecuali ada juga netizen yang memberi teguran supaya pelakon filem Lagenda Budak Setan itu menjaga aurat anak perempuannya.

Que dan Linda mendirikan rumah tangga pada 14 Febuari 2009. Pasangan tersebut dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Tengku Ratu Haidar dan Tengku Cleopatra Hairdar. Linda juga memiliki seorang anak lelaki bernama Qalif Khan hasil daripada perkahwinannya sebelum ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. holierthanthou

    October 28, 2021 at 8:41 am

    so pretty and talented.. apuu netizen ni asyik2 tegur tepi kain orang je. biarlah dia nak pakai apa, parents dia nak didik macamana. bagus kau jaga keluarga kau dulu dari judge parents lain cara didik anak. as long as she is taught to be a good human being tak kacau orang dan has her own good value is already good enough. we dont need another makcik bawang in this planet earth hahaha

  2. ?

    October 28, 2021 at 8:20 am

    cantik mmg cantik, tapi salah didikan thoooo…sedari kecil sptutnya jgn diberi pakaian seksi, cuba tengok smpai besar msti seksi.. tp x pe, bapa dia yg tangung dosa.. watever!!! and bukan sng tau jga ak perempuan.. kita tengok nnti!!!

    • Anonymous

      October 28, 2021 at 9:29 am

      Betullah tu susah nk jaga aurat anak perempuan ni. tapi tak payahlah kau pulak nk buat prediction bila besar nanti dia mesti seksi jugak bagai. siap nak tengok nanti pulak. tengok anak beranak sendri dulu, mudah-mudahan sempurna akhlaknya. tengok mcm mizz nina, punyalah seksi dulu n skrg macam mana? tgk budak2 yg bertudung tapi simpan sesuatu dlm perut (bukan in general lah). kita tak tau akan dtg, so x yah nk jadi ahli nujum sgt ye. doakan yg terbaik. kalau nk tegur pun berhemah. bukan main bagi prediction n mcm ajak org membawang sekali. n i agreed, anak Que ni cantik mcm LJ.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...