“Maaf, Taknak Komen Banyak” – Muat Naik Gambar Shuk Dengan Emoji ‘Love’, Sera Tak Jadi Fail Cerai?

Hiburan

“Maaf, Taknak Komen Banyak” – Muat Naik Gambar Shuk Dengan Emoji ‘Love’, Sera Tak Jadi Fail Cerai?

Meskipun sudah hampir tiga bulan tida tinggal bersama, namun kemelut rumah tangga pelawak Shuk Sahar dan isterinya, Rossa Sera yang dilanda pelbagai ujian masih belum temui jalan penyelesaiannya.

Menurut mStar, Sera atau nama penuhnya Rossalennah Natassyiah Asshaferah berkata Shuk kini masih berada di rumah keluarganya di Pulau Pinang.

Advertisement

Timbul tanda tanya mengenai perkembangan hubungan mereka selepas Sera memberi kenyataan November lalu berkenaan memfailkan penceraian terhadap Shuk.

Sera ketika dihubungi enggan memberi kenyataan lanjut tentang status rumah tangganya dan mengakui tiada apa yang berlaku setakat ini.

Bagaimanapun, Isnin lalu Sera telah menimbulkan tanda tanya sekali lagi selepas berkongsi paparan skrin menunjukkan Shuk sedang membuat panggilan video bersama anak mereka dengan emoji ‘love’.

Maaf rasanya taknak komen banyak, tiada apa pun yang berlaku.” 

Dia turut memuat naik beberapa mesej dipercayai daripada bekas penyampai radio itu yang memohon maaf dan cuba memujuknya untuk kembali bersama.

I minta maaf, masih ada peluang ke untuk kita bersatu balik? Dalam tempoh ini kalau boleh jangan buka hati you untuk orang lain ya.”

Untuk rekod, Sera memaklumkan dia sudah tidak sebumbung dengan Shuk sejak Oktober dan mendedahkan bakal memfailkan penceraian.

Sera yang mendapat perhatian ramai selepas menurunkan berat badan sebanyak 10 kilogram itu kini sedang aktif dengan perniagaan produk pelangsingan badan.

Shuk sahar rossa sera
1 year lalu

"Jangan Makin Cantik Sangat.." - Shuk Sahar Risau Isteri Melawa, Buka Hati Untuk Orang Lain

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

7 Comments

  1. cikfendi

    January 20, 2022 at 10:36 am

    jijik, geli, mual aku dengan monyet 2 ekor ni.. kalau nak tengok contoh orang yang tak ada maruah ni lah orangnya!

  2. NEXT!

    January 20, 2022 at 8:34 am

    S T U P I D M A R K E T I N G G G G G G G G G G G G G
    NEXT!

  3. Vasssss!!

    January 19, 2022 at 4:43 pm

    Jenis2 orang bodoh:

    – Takut Untuk Bertanya
    – Berlagak Pandai
    – Isteri Shuk

  4. Anonymous

    January 19, 2022 at 12:55 pm

    MAAF, TAKNAK KOMEN BANYAK
    ko tggu shuk pegi balik kt Fara sok, berjela2 ko komen nnti walau org x mintak
    hahahahah

  5. Yeye

    January 19, 2022 at 11:50 am

    Kenapa bila laki buat perangai baru nk jaga itu ini ek… kenapa sblm tu x start jaga? Sibuk jaga laki dan family? Bole bawak berbincang kan supaya laki fhm. Ini masalah dgn sesetengah pmpuan.. masa masih berlaki rasa selesa, rasa they are in comfort zone sbb dah berlaki, dah terikat so x perlu lg cantik2 mcm zaman anak dara. Pastu bila laki buat perangai eh bole pula ada kesedaran nak turun kilo la nk jaga kulit la nak melawa2 la walhal bole je buat semua tu masa masih berlaki, bukan tak boleh bawak berbincang kalaupun sibuk jaga laki dan anak. In fact, bila dah ditinggal laki ko lagi busy kot sbb skrg kene jaga anak sorang2… tp ada ms lak nk menjaga diri dan kecantikan. Ini la betul org ckp, nk 1000 daya… tak nk 1000 dalih. Bukan apa cik kak oii… ni untuk kebaikan ko dan rumahtangga ko jugak… cegah sblm menjadi isu.